Nauja Aade Long spalva

Su estiška vilna susipažinę, jos spalvyną moka mintinai. Dažnai įgudusios mezgėjos ima pramogauti žaisdamos slėpynes, maskuodamos tuos pažįstamus spalvų derinius, kad tik gerai pasigilinęs atseksi žinomus ingredientus. Naujai pasirodžiusios spalvos pasiūlo kitą slėpynių variantą: „Atrask ne kur ir kas, o kokia aš esu!”

IMG 0712

Pirma užuomina – sruogoje, kur spalvos lyg ir matomos, bet kaip išsisuks, kaip pereis, kaip atrodys mezginy? Spalvos estiškos vilnos visos gražios, bet naujosios pasirodė ypatingai subtilios ir turtingos. Ši spalva – vienintelė pasirodžiusi visų 3 storių. Visi trys greitai greitai buvo išgraibyti (kam patiks, nesijaudinkit, dar lašiukas liko;)) ir dar greičiau išsukti bei pabandyti.

IMG 2564

Taip greitai, kad kitą rytą po klubo susitikimo, Aušra atėjo ir parodė man Rūtos mezgamos (jau!) skaros nuotrauką. Atsiųstą 6 ryto!!! Nes labai rūpėjo išbandyti, o paskui pasidalinti, kaip gražiai tos spalvos pereina.

IMG 2566

Kas ginčytųsi – ir spalvos, ir modelis puikūs!

IMG 2569

Didžiausia naujovė buvo margas 3 gijų siūlas (šiaip estiška vilna marginta yra tik 1 ir 2 gijų), tai jis greitai buvo pasirinktas tiems mezginiams, kuriems tikrai reikia ne tik grožio, bet ir visų 3 gijų šilumos.

IMG 1580

Pirštinėms, pirmiausia:). Iš dviejų gijų geriausiai tinka jas megzti spalvotais raštais, kad dvigubas siūlas nors kiek papildomos šilumos suteiktų. O trigijis leidžia pažaisti tektūriniais raštais, šilumos ir storio jam užtenka.

IMG 1581

Čia ne vienintelė Jolantos megzta pora, kita išėjo tokia pat daili ir tokia pat… nevienoda:). Tik nevienodumas čia toks akių nebadantis, subtilus ir švelnus…

IMG 1583

Dar vienas pavyzdys, kuriame suderintas plonytis siūlas su tos pačios spalvos dvigiju.

IMG 1347

Laimutė išsirinko šiuos siūlus testuojamai Annos skarai ir vieninteliu, kuo nelabai džiaugėsi, tai ne pačiu švelniausiu jo charakteriu.

IMG 1352

Patiems jautriausiems, deja, liks tik grožėtis spalvomis (nuotraukos nesikandžioja!), o visi, toleruojantys šią vilną, galės mėgautis ir išskirtine jos šiluma bei lengvumu.

IMG 1362

IMG 1351

Kokia gera ji kaimynė, ši spalva įrodė jau matytose Rasos pirštinėse.

PB222381 medium2-001

Parduotuvėje be kelių pilnų sruogų jūsų laukia ir tokie maži šios spalvos keksiukai, suporuoti tarpusavyje (kad vienodai du daiktai spalvintųsi) ar su kitom spalvom supiršti. O kaip atrodo kitos naujos spalvos labai tikiuosi atskleisti su jūsų visų pagalba!

IMG 1458

Pirmoji skara megzta Rūtos Stuglienės iš 1 gijos siūlo. Pirštinės iš 3 gijų siūlo megztos Jolantos Žilinskienės. Dar viena skara megzta Laimutės Ivanauskienės, modelis – „Ligita Shawl„. Raštuotos pirštinės megztos ir fotografuotos Rasos Juškienės, kur ši dvigijė estiška vilna suderinta su Drops Alpaca 8903, modelis – „36x 36 mitten Building Chart„.

Parašykite komentarą

Item added to cart.
0 items - 0,00