Moteriškai neprikišamai

1-P6020197

Skaros yra nepaprastai geras dalykas. Universalus aksesuaras, suteikiantis mūsų garderobui šilumos, charakterio, įvairumo ir individualumo.

1-P6020213

Vasarą skara ne mažiau reikalinga nei žiemą, gal net dar labiau pritaikoma. Ir ant kaklo, ir ant pečių vietoj megztuko – kaip geras bičiulis ji lydės mus per visus orų pasikeitimus.

1-P6020219

Be savo praktinės naudos – tai labai moteriškas aksesuaras. Smagu, kad skarų modelių yra daugiau nei mezgėjų ir nešiotojų kartu sudėjus, individualus siūlo pasirinkimas praplečia repertuarą iki begalybės. Kam prie širdies vingrūs kiauraraščiai, kam spalvoti raštai, kam neįprastos formos, kam asketiškas minimalizmas, kam klasika ir tradiciniai modeliai, kam įžūli ekstravagancija – visi ras sau tinkamą variantą.

1-P6020261

Elvitos nauja skara – tobulas pavyzdys pagalvojimo ir pataikymo. Gana minimalistinę formą nenuobodžią daro labai šiuolaikiškas vilnos ir lino mišinys, ją paįvairina ir geometinės skylučių juostos. Skaros kraštą vainikuojantys tokie moteriški raukinukai visai kitaip suskamba natūralių spalvų gamoje ir gana rupia lininio siūlo tekstūra.

1-P6020274

Skara kaip visą laiką buvusi spintoje – ir prie džinsų, ir prie sijono, ir prie odinės striukės vėsesnę dieną…

1-P5240015

Elvitos Ivoškienės megzta skara ir nuotraukos. Modelis – „NoFa Shawl„, siūlai – Linen los 7653M ir Rowan Pure linen 391.{jcomments on}

Parašykite komentarą

Item added to cart.
0 items - 0,00