Suknelės – pats geriausias rūbas

1-5D1C0457

Visi turbūt sutiks, kad suknelės – vienas pačių geriausių drabužių garderobe. Neabejotinai gražus ir moteriškas, šis rūbas yra ir labai patogus. Apsirengi, nesukdamas galvos, kokį viršų suderinti su kokia apačia, ir pirmyn – būsi pasiruošus visiems gyvenimo atvejams.

1-5D1C0466

Savo megzta suknelė – gėris keliagubas, nes drabužis tau puikiai tiks, atspindės tavo individualybę ir nelys nė į jokius žinomų firmų rėmus.

1-5D1C0450

Kas sutikdamas padūsaus, kas – pasigrožės, o su sutikta mezgėja bus puiki proga užmegzti pokalbį. Ypač Rūtai, kurios visi mezginiai gimsta jos galvoje, kur matytos idėjos, vaizdai, raštai susilieja į nepakartojamą, tik jai vienai būdingą rezultatą.

1-5D1C0454

Noro su zigzagais – seniai atrasta Amerika. Bet kadangi šalis ši – neaprėpiama, tai laisvės fantazija ir kūrybai – per akis.

1-5D1C0437

Prasidėję dailiu laiveliu zigzagine juosta ties visa pečių linija, priekis ir nugara sujungiami ripso juostelėm. Tas pats ripsas neleidžia kaklui riestis. Toliau nueinantis zigzagai tik iš pirmo žvilgsnio – vienodi ir paprasti. Jie tai didėja, tai mažėja, tai smailėja, išmodeliuodami suknelę pagal figūrą ir sukurdami siekiamus efektus. Čia jie paplatėja rankovių galuose, pasmailėja apačioje, kad suknelė kristų dailiomis klostelėmis… Beveik grynas Noro siūlas pertrauktas Rowan fine tweed juosta, ją rasti – užduotis akyliems:).

1-5D1C0436

Rūtos Juzėnienės megzta suknelė ir nuotraukos. Siūlai – Noro Flower Bed 1376 ir lašelis Rowan fine tweed 366.{jcomments on}

Parašykite komentarą

Item added to cart.
0 items - 0,00