Nertos pagalvėlės

Daugelis mezgėjų – žmonės praktiški. Ir į mezgimą taip pat žiūri – šaltu metų laiku intensyviai šiltinamos visų rankos, kojos, galvos, kaklai; megztiniai, liemenės, suknelės pildo spintas. Vasarą šis poreikis kiek priblunka ryškioje saulės šviesoje ( o megzti poreikia blunka retai;)), todėl pats laikas atkreipti savo žvilgsnius į mezginius namams.

Around the World Square Entrelac

Antklodės, pagalvėlės – pats idealiausias žaidimo laukas: spalvomis, faktūromis, raštais…  Mezginiai, kurie visuomet tinka, nes pagalvėlės neturi individualių figūros ypatumų, jos nereikalauja padidinti vieną kampą ir sumažinti kitą, jų spalvos turi tikti tik jūsų akims ir nebūtinai prie veido. Tokie mezginiai nušvies ir sušildys jūsų namus, suteikdami daug džiaugsmo atsiradimo procese.

DSC 0002

Atsirėmę į tokią pagalvėlę jausitės lyg prie šilto ir kvepiančio avies šono, o padėję galvą matysite tik spalvotus sapnus:)

DSC 0004

Kristinos Bajorienės nertos pagalvėlės ir nuotraukos. Pirmoji nerta iš Crazy Zauberball 1701 (papūga), modelis – „Around the World Square Entrelac„. Antroji nerta iš Drops Delight 9 ir Sirri 5/3 28, modelis – „Left-over Pillow„.{jcomments on}

Parašykite komentarą

Item added to cart.
0 items - 0,00