Plonų siūlų ir megztukų laikas

Po šaltos žiemos ir šiltos storos vilnos laiko pagaliau atšilo ir akis jau kabina plonesnį bei mažiau vilnos turintį siūlą… Abi šių megztukų savininkės vienu balsu tvirtina, kad jie tinkami visiems metų laikams. Prieš kelis mėnesius aš negalėjau net pažiūrėti į tokius „visasezonius” drabužius nešiurpdama, bet visi šalčmiriai sulaukia savo saulėtų valandų ir kitokiom akim į siūlų bei mezginių pasaulį ima žiūrėti;)

Vitražas

Abiejų megztukų pagrindas – spalvotas plonasis Noro „Stained Glass” siūlas, derintas su vienspalviu plonyčiu. G savo megztinį pavadino siūlų vardu: „Jei siūlai vadinasi „Vitražas”- tai ir turi būti vitražas”. Bet ne tik siūlo vardas, vitražą imituoja pats raštas – plonyčių balsvos merino vilnos pertvarų aprėminta visu spalvotų stikliukų grožiu šviečia skaidri Noro paletė.

Vitražas

Ir kaip man jis patinka. Koks atrodo malonus dėvėti. Pasimatavau ir nenorėjau nusirengti… Visų sezonų megztinis. Mozaika visiems metų laikams.

Stained Glass

Manau, kad megztuko atvejui Stained Glass labai tiktų derinti su vienspalviu Aade Long ( aišku, ir su kitais Drops ar Rowan Lace siūlais).”

Vitražas

Dalia savo  megztuke tą patį plonąjį Noro siūlą ir derina su plonyčiu Drops Lace.

Vasaros karamelė

Kartu sudėti siūlai sukuria žaismingą švelnų vasariškų spalvų melanžą – tikra „Vasaros karamelė” spintoje:)

Vasaros karamelė

Megztukas tik iš pirmo žvilgsnio atrodo paprastas, atidžiau pažvelgus išlenda daug gražių ir apgalvotų detalių.

Vasaros karamelė

Kai atitrauksit akis nuo spalvoto šilko šalikėlio, pažiūrėkite į rankovės intarpą:

Vasaros karamelė

Pirmasis megztukas megztas ir fotografuotas G, siūlai – Stained Glass 7 su plonyte merino vilna, antrasis – Dalios Liepuonienės. Modelis – „Sweatrrr„, siūlai – Stained Glass 1, Drops Lace 0100 ir Safran 28.{jcomments on}

Parašykite komentarą

Item added to cart.
0 items - 0,00