Funky Grandpa

Funky Grandpa

Megztiniai mūsų platumose svarbūs yra visada, bet pavasarį, po truputį lukštenantis iš šiltų paltų, striukių ir lietpalčių, jie ima groti pirmais smuikais.

Funky Grandpa

Šiandieninis modelis – vienas populiaresnių „Ravelry” pastaruoju metu. Ir jei kai kurių mezginių populiarump paslaptis taip ir lieka paslaptimi, šis megztinis tiesiog „pasmerktas” žaibiškam plitimui po mezgėjų spintas. Klasikinis universalus siluetas, sluoksniavimui draugiškas užsegimas ir vienas populiariausių raštų – dryžiukai.

Funky Grandpa

Dryžiukai lyg ir paprastai, bet labai nebanaliai sukomponuoti, apžaidžia dvi megztinyje naudojamas pagrindines spalvas. Dryžuojamas margas siūlas suteikia žaismingumo gana monochrominiam pagrindui. Dar pridėkite super patogų plonumą (Drops Alpaca, bet koks kojininis 4 gijų siūlas) ir turite pavasarinio favorito receptą.

Funky Grandpa

Gražios sagos – kaip tinkami prieskoniai, nulemia daug:)

Sagos

Audronė tą patį modelį pavertė nesagstomu patogiu megztuku, truputį nuleido pečius, kiek pakeisdama siluetą.

Funky Grandpa

Pagrindo tvidiniai siūlai

Funky Grandpa

taip gražiai susišaukia su Crazy Zauberball spalvomis.

Funky Grandpa

Funky Grandpa

Santūriai žaismingas drabužis, lyg prisiderinęs prie nedrąsių pavasario žingsnių ir spalvų…

Funky Grandpa

Ir prie ryškių vilnietiškų dviračių ;).

Funky Grandpa

Pirmasis megztukas megztas Rūtos Strumskienės, siūlai – Drops Alpaca 8903, 517, Crazy Zauberball 1660 (upės vaga), sagos – Union Knopf,  modelis- „Funky Grandpa„. Antrasis megztinis megztas Audronės Steponaitienės iš Regia Tweed 4-ply 00090 ir 00098 ir Crazy Zauberball 2092 (mano saldžioji pusė). Nuotraukos autorių.{jcomments on}

Parašykite komentarą

Item added to cart.
0 items - 0,00