Tegyvuoja Alpaca!

Rinkdamiesi siūlus naujam mezginiui, ieškom labiausiai tinkamų konkrečiam sumanymui. Iš siūlo būsimai suknelei paprastai norim gero kritimo ir formos laikymo tuo pat metu – sėdint, judant suknelė turėtų išlikti tokia pat graži, kaip ką tik nuo virbalų (tiksliau, iš vonios ;)). Dažniausiai pageidautinas ne pats storiausias siūlas, nes suknelė – nors daiktas didelis, daug sverti neturėtų, o kuo siūlas plonesnis, tuo skalsesnis. Žieminė suknelė dar pageidautina ir šilta. Plona Drops Alpaca atitinka visus kriterijus. Turi papildomą bonusą – daug daug spalvų, visokiems skoniams ir stiliams.

Dryžuota

Smagi dryžuota  su labai praktiška detale – nuimamu kaklu, kuris visai sėkmingai gali gyventi nepriklausomą nuo suknelės gyvenimą.

Dryžuota

Moderni minimalistinė:

Pilka

Kurdama modelį laikiausi nuostatos, kad drabužis turi būti maksimaliai paprastas. Mat pastebėjau, kad patys patys mylimiausi mano mezginiai yra paprasti. Tie, į kuriuos įdėjau bent kiek „mandrumo”, ima ir „užsimiršta” spintoje. „Paprastumą drabužiams ir laisvę aksesuarams! Tegyvuoja siluetas!” – toks buvo šūkis, kurį vis kartojau megzdama. Tačiau… Jei megsi jau visai visai paprastai, iš draugių ir kolegių gali sulaukti klausimo: „Kur pirkai?” Ne ne, tokio klausimo tikrai nereikia. Todėl sumaniau keletą „mandrumų”, kurių „pramoniniai dizaineriai” į gamybą diegt turbūt nenorėtų. Tai 3 kišenėlės (kas sakė, kad jos storina?), nuolaidūs pečiai (prisižiūrėjau panašių naujoviškų modelių MZ) ir rankovių platinimas per vidurį (tokio dar nemačiau).
Kaip vertinu rezultatą? Miela, švelni, šilta, nestora, nevaržanti, patogi „uniforminė” suknelė, kurios nesinori nusivilkti. O aksesuarai? Bus pirštinaitės ir skarelė. Pusė skarelės ir pusė pirštinaitės jau yra. :)”

Pilka

O jei suknelės reikia šventei, paprastąją Alpacą puikiausiai pavaduos jos prašmatnesnė giminaitė „BabyAlpaca Silk”.

Išeiginė

Tokia pat patogi, ji dar labiau žvilgės, dar geriau kris, o šilkas gerokai praplės jos dėvėjimo laiką – tiks ne tik gūdžiai žiemai :).  Gūdžiai taip pat – Kalėdoms…?;)

Išeiginė

Pirmoji suknelė megzta Dalios Liepuonienės, modelis perdirbtas iš megztinio „Pull tunique„, siūlai – Drops Alpaca 302, 2923, 5565, 2915, 7238, 6834, 7815. Pilka suknutė megzta ir aprašyta  Evelinos Drazdauskienės, siūlai Alpaca 8120. Trečioji suknutė megzta Julitos Voverytės, siūlai – Baby Alpaca Silk 4314, 6235, modelis – „Kiloran”. Nuotraukos autorių.{jcomments on} 

Parašykite komentarą

Item added to cart.
0 items - 0,00