Daugtaškis

„Viskas! Su linu baigta!” ,- pasakė kepurių karalienė, įteikusi man melsvą kepuraitę su spalvotais debesėliais, ir padėjo tašką. Daug taškų.

dots

Spalvotų, vilnonių, tvidinių, tokių, kurie šaukte šaukia rudeniui: „Paskubėk!!!”

Dots

Smagiausia, kad taškas tik linui, ne kepurėms. Nes ko jau ko, o visokiausių vilnų ir ilgų šaltų mėnesių joms pritaikyti Lietuvoje netrūksta…

dots

O jei pritrūktų tos, taip reikiamos spalvos, kokia problema – balta nedažyta alpaka alchemiko rankose tuoj virsta vyšnių žiedų rožine. Ir nutupia spurgelių žiedu pačiame viršugalvy:)

Rausva

Jautrioms galvoms skirtas šis trio:

 Mint, Hot Chocolate, Vanilla

Kol kas duetas, bet idėja: iš trijų merino kamuoliukų – trys skirtingai spalvintos kepurės.

  Mint, Hot Chocolate, Vanilla

Galima pačiam kasdien įvaizdį keisti (nekeičiant priderinto palto bei kitų aksesuarų), galima su drauge ar dukra susiporuoti:).

 Mint, Hot Chocolate, Vanilla

Noro siūlai – didžioji Daivos meilė.

Dome

Ir jai Noro su Noro visai ne per daug (kas sviestu koše pagadino?). Ypač, kai nealpsti iš pagarbios baimės prieš jau gatavą kamuoliuką (pirštais nerodysim), o pasitobulini jį pagal savo reikmes.

Dome

O ir Noro derinių su kitais siūlais sekcijoje jai turbūt tektų laurai už pačius įvairiausius ir kūrybiškiausius bandymus.

 A stitch here a stitch there

Silk Garden sock tobulai sulimpa su Rowan Felted tweed, tiesa? Tas pūkuotas tvido nelygumas su tokiu subtiliu paspalvinimu… ach!

 A stitch here a stitch there

 A stitch here a stitch there

Daiva pirmoji aplankė naujai atvykusią Noro siūlų kolekciją ir po poros dienų įteikė MZ tokią karališką dovaną – dvi kepures, kurioje suderino Flower Bed su Drops Baby Alpaca Silk. Visi norintys gali jomis pasigrožėti, pačiupinėti, pasimatuoti. IR! Nusimegzti! Sekdami šiais receptais:).

Du viename

O aš, prisijungdama prie Daivos kepurių gerbėjų būrio, linkiu, kad kuo greičiau šie receptai nutūptų ant gero popieriaus ir tvirtai įrišti. Pastoviam naudojimui.

Du viename

Daivos Gridziuškaitės megztos kepurės ir nuotraukos. Pirmoji „D.O.T.S.” megzta iš Rowan fine tweed  383, 362, 374, 381, 379, 371. Antroji, rausva, megzta iš Drops Alpaca 0100, pačios Daivos nudažytos rausvai. Trio „Mint, Hot Chocolate, Vanilla” megztos iš Drops Baby Merino 09, 17, 23. Kupolo formos kepuraitė „Dome” megzta iš Noro Silk Garden lite 2042 ir kitų spalvų priedų. „A stitch here a stitch there” megzta iš Rowan Felted tweed 152 ir Silk Garden Sock S304. Dviejose paskutinėse kepuraitėse Noro Flower Bed 1299 suderintas su Drops Baby Alpaca Silk 8465, modeliai – čia.{jcomments on} 

Parašykite komentarą

Item added to cart.
0 items - 0,00