Vilniaus dangus 13 val. kasdien

Ar dažnai pakeliate akis ir pasižiūrite į dangų? Ne, ne tik tam, kad nuspręstume, ar rengtis šiandien megztuką ar berankovę palaidinę ir ar prigriebti skėtį, tiesiog taip, kad pamatytume jo spalvą ir pastebėtume, kokios formos bei spalvos debesys papuošia jį besikeičiančiais įmantriais raštais…

Vilniaus dangus 13 val.

Naujas lininis Rasos megztukas – kasdieninio jos žiūrėjimo į dangų rezultatas:).

Vilniaus dangus 13 val.

Koncepcija – tas pats garsusis dizainerės Lea Redmond orų šalikas, tokiu būdu megzta ir Jurgos orų suknelė dukrai Saulei. Abu mezginius palyginau – praeitų metų žiema ir pavasaris buvo gerokai šviesesni…:)

Vilniaus dangus 13 val.

Kas primiršo pačią idėją, primenu. Imame 3 – 4 spalvų kamuolius ir kasdien mezgame po 2 eilutes, sudėję du siūlus, tokius, kokios spalvos dangus yra tą dieną.

Vilniaus dangus 13 val.

Rasos mezginy apsiniaukusios dienos išmegztos dvigubu pilku siūlu, pilka su mėlyna reiškia labai debesuotą dangų, pilka su balta – nelabai debesuotą, du mėlyni siūlai skirti skaisčiai ir saulėtai dienai, o mėlynas su baltu dryžiukas simbolizuoja žydrame danguje plaukiančius baltus debesėlius.

Vilniaus dangus 13 val.

Megztukas megztas nuo viršaus lapkričio, gruodžio ir sausio mėnesiais, rankovės – šių metų kovas. Rasa juokėsi, kad kai norėsiu sužinoti, koks oras buvo kurią dieną, galiu klausti ir ji atskaičiuos;)).

Vilniaus dangus 13 val.

Atsimenu tą laikotarpį kaip gana tamsų ir niūrų (kaip sunku buvo pagauti sekundę fotografavimui!), o jo atspindys mezginy – žaismingas ir elegantiškas. Va ką reiškia kitas žvilgsnis į tuos pačius dalykus!

Vilniaus dangus 13 val.

O gal – žvilgsnis į dangų? Kasdien. 13 val.

Vilniaus dangus 13 val.

Vilniaus dangus 13 val.

Rasos Juškienės megztas megztukas ir nuotraukos. Modelis – „Sweetgum Duncan„, siūlai – 4 gijų linas.{jcomments on}

Parašykite komentarą

Item added to cart.
0 items - 0,00