Rožiniai metai

„…šiomis dienomis padariau įdomią išvada: kai sirgdavau vaikystėje, tai pagerėjus sveikatai, norėdavau braškių, grietinėlės, zefyrų…, o dabar galvoju, kada gi galėsiu vėl pamegzti 🙂 ir plakos grietinėlės visai nenoriu :).

Tokiu būdu riešinės iš Merino Land 10 užtruko, bet baigtos. Labai graži subtili spalva. Karoliukai stikliniai vokiški – KNORR prandell irgi, atrodo, dera.

Rožinės riešinės

Teko matyti nuotakų su gražiomis skaromis, o su riešinėmis lyg ir ne? Manau, kai kuriais momentais būnant lauke jos praverstų ir tiktų. O gal tiesiog seniai nebuvau prie santuokos rūmų…Bet mintys kilo visai ne del to, kad jų ten būtinai reikėtų, tačiau prisiminiau vieną anekdotinį pasakojimą:

Būsima nuotaka klausia vestuvinių rūbų salone, kokią jai suknelę patartų rinktis ir kaip nuotakos jas išsirenka, nes ir spalvos skiriasi… Jai darbuotoja paaiškina, kad nekaltos merginos renkasi baltas, o kitos – raudonas, bordo…” Tada man duokite truputėlį rožinę”, – nuraudusi tarė būsima nuotaka.

Tokios rožinės riešinės su perlų rožėmis visai tiktų ir prie tos truputį rožinės suknelės ir prie „rožinių“ akinių, pro kuriuos tuo momentu į gyvenimą žiūri ne viena sutuoktinių pora…

Rožinės riešinės

Sėkmingo starto į Naujus metus ir tegul 2013-ieji būna visiems rožėmis kloti.

Su linkėjimais

G”

Visiems skeptikams nuo savęs pridursiu neseniai išskaičiusi, jog atlikti tyrimai rodo, kad žmonės, pervertinantys vienas kitą, yra laimingesni kartu. Todėl nesimeskim patys tų rožinių akinių, kol tik jie ant nosies laikosi – laimės niekam perdaug nebuvo. O laimingi mes – visuomet geri, prisimenat O.Waildą? Tad težydi rožėmis mūsų metai! Nežydi? Pasižiūrėkit įdėmiau, pasiimkit akinius…

Rožinės riešinės

G megztos riešinės, nuotraukos ir laiškas, siūlai – Merino Land 10.{jcomments on}

Parašykite komentarą

Item added to cart.
0 items - 0,00