Megztukas, toli palikęs savo įkvėpimo šaltinį…

a la Benetton

Naujas Virginijos megztinis, šį kartą vyrui.

a la Benetton

Žodžiu, turiu tokį vieną megztuką (priešpaskutinė nuotrauka), prieš daug metų pirktą benetone. Jis visada labai patiko mano Vaidui :). Seniai prašė, kad numegzčiau jam tokį patį, tik ,,vyrišką” :). Tai va, numezgiau ,,a’la benetoninį” megztinį savo mylimam žmogui. Dabar labai laimingas, džiaugėsi, kad išėjo superinis megztinis.”

a la Benetton

Labai man patinka šita nuotrauka (žemiau), t.y., labiau gal patinka kitos, bet šioje toks akivaizdus kontrastas. „United colors of Benetton – visiems puikiausiai pažįstama firma, pas mus labai mylima dėl gana retų vilnonių gaminių ir, svarbiausia, dėl gražaus dizaino. Toks ir tas pirktinis megztukas apačioje, nieko jam neprikiši: viskas apgalvota, išbalansuota, gražu ir… einu toliau. O Virginijos „kopija” – turi raziną, kuri priverčia pamačius apsidžiaugti ir bent kompiuterio monitoriui (nes tikram megztiniui, matytam pro praskleistus striukės skvernus, neišdrįsau) pasakyti: „OHO!”. Geras dalykas yra tvarkingas gražumas, bet išmuša iš vėžių tik netikėti dalykai.

a la Benetton

Lyg vienu metu užsidegtų visos šviesoforo šviesos 🙂

Šviesoforas

Virginijos Sankalienės megztas megztukas ir nuotraukos, siūlai – Bergere de France „Lima” (tonnere) su Strapaz Norweger Ringel 002.{jcomments on}

Parašykite komentarą

Item added to cart.
0 items - 0,00