Dar viena lininė suknelė

Greičiausiai, į klausimą, geriau megzti iš viengubo ar dvigubo 4 gijų, nėra jokio tinkamo atsakymo – kiekvienam mezginiui savas siūlas, bet mes juokaudami skirstomės į stovyklas ir kiekviena turi savo šalininkų bei gerbėjų. Verdant savose sultyse labai smagu pamatyti viską iš šalies, ką padarė į Vilnių atvykusi Anna, kuri taip reziumavo situaciją: „Kadangi Lietuvoje dabar labai madinga megzti iš dvigubo lino, reikia pabandyti ir man. Iš viengubo  jau mezgiau…”.

Lininė suknelė

Ir tikrai rekordiniu greičiu gimė jos nauja suknelė. Megzta tuo pačiu principu (nuo vidurio į šonus), kurio ji mokė šią vasarą „Mezgimo zonoje”.

Lininė suknelė

Numezgus viršutinę dalį, apačioje buvo surinktos akys ir sijonas jau megztas tiesiai žemyn iki reikiamo ilgio. Graži ir kiek netikėta spalvinė detalė suteikia šiai 20-ųjų stiliaus suknelei vintažinio žavesio.

Lininė suknelė

Ir turiu pripažinti, kad čia tikrai reikėjo dvigubo lino, storesnis siūlas suteikia masės suknelei, duoda puikų kritimą ir tiesiog tobulai perteikia zigzaginio rašto sukurtą reljefą – net man netikėta, kaip raiškiai jis pasimato ant tokio tamsaus siūlo! Daugiau apie tai jos pačios dienoraštyje.

Lininė suknelė

Annos Verschik megzta suknelė, fotografavo jos draugė Ave, siūlai – dvigubas 4 gijų linas.{jcomments on}

Parašykite komentarą

Item added to cart.
0 items - 0,00