Apyrankių diena

Nertos apyrankės

Linksmas, nuotaiką pakeliantis vasariškas aksesuaras. Originalus pavadinimas – You Brighten Up My Day Crochet Bangles – taiklus kaip reta.

Nertos apyrankės

Nuneriamas tikrai labai greitai, per kelias valandas galite turėti visą krūvą pačių įvairiausių spalvų apyrankių ir efektingą spalvinį akcentą vasariškame garderobe.

Nertos apyrankės

Pamačiau kelių rūšių apyrankes gražiame rankdarbiams skirtame angliškame žurnale „Mollie Makes” ir nusprendžiau nunerti porą dovanų dukrai.

Nertos apyrankės

Bet.. hm, hm… pasimatavau pati. Ir taip man prilipo prie naujos rankinės, jog kitą dieną išėjau su viena jų į darbą. Iki tol žiūrėjau į tokius rankdarbius kaip į kažką panašaus į vaikų draugystės apyrankes. Labai jos man gražios. Ant vaikų rankų.

Nertos apyrankės

Pačiai sau netikėtai pakeičiau nuomonę. Gal kada pakeisiu ir savo požiūrį į draugystės apyrankes ;)?

Nertos apyrankės

Nertos iš storo medvilnės su linu siūlo jos man pasirodė visai nevaikiškos ir, mano nuomone, nė nekvepiančios namudininkiškais rankdarbiais.

Nertos apyrankės

Pradėjau nuo aprašytų žurnale, bet paskui, įkvėpimo pagauta, ėmiau eksperimentuoti su įvairiais nėrimo raštais.

Nertos apyrankės

Pagrindinis principas – apyrankės vidurys yra kiek platesnis, krašteliai apneriami sumažinant akių skaičių beveik trečdaliu, todėl apyrankės atrodo kiek pasipūtusios ir neatvėpusiais kraštais. Jie, tiesa, gana sunkiai užsimauna, bet paskui gražiai atrodo ant rankos.

Nertos apyrankės

Mūsų šeimoje jomis džiaugiasi abi kartos – gan retas dalykas;).

Nertos apyrankės

Originalios apyrankės žurnale nertos iš vilnos, man labiau patiko storas vasariškas siūlas – jis standesnis ir pagaliau vasarą mieliau liestis prie vėsaus lino ar medvilnės.

Nertos apyrankės

Nertos apyrankės

Nertos apyrankės, modelis (pradžia :)) – „You Brighten Up My Day Crochet Bangles”, siūlai – Rowan Creative Linen 633, Rowan Lenpur Linen 574, 565, Cotton Linen 00026, 00049, 00022 ir keli tinkamo storio prisiplakėliai prie kompanijos.{jcomments on}

Parašykite komentarą

Item added to cart.
0 items - 0,00