Lininis kaklas

Belaukdami vasaros jau lendame į vėsesnius drabužėlius, žvilgsniai vis dažniau nuo vilnos krypsta prie medvilnės, lino, viskozės. Dar nėra taip šilta, kad norėtųsi lauke būti pliku kaklu, todėl pats populiariausias aksesuaras – kaklas – gali sėkmingai keliauti laiku kartu, keisdamas tik savo sudėtį.

Lininis kaklas

Paguldome vilnonius kaklo šildytuvus miegoti žiemos miegui ir puošiamės (bei šildomės:)) lininiu!

Lininis kaklas

Tris kartus apvyniotas apie kaklą, jis priglus ir patikimai saugos mus nuo išdykusių pavasariškų vėjų, per karšta – vyniojamės du kartus ir gražiai drapiruojam ant kaklo. Dar vienas variantas – vieną galą perkišam per jau esančią kilpą ir imituojam taip nešiojamus šalikus – ir gražu, ir šilta:)

Lininis kaklas

Lininis kaklas

Lininis kaklas

Lininis kaklas – puiki išeitis, kai aksesuaro reikia labiau dėl stiliaus, nei dėl šilumos. Ko mes, žinoma, dėl to stiliaus neiškenčiam, ir kuo jaunesni esam, tuo kantresni, bet smagu, kai ir gražu, ir patogu.

Lininis kaklas

Lininis kaklas

Nusivežę į paplūdimį, apsaugosit pečius nuo pernelyg įkyrios saulės, o reikalui esant (pvz., važiuojant atviru automobiliu;)), galėsite užsimesti vieną kilpą ant galvos vietoj skarelės ir persikelti tiesiai į Agatos Kristi jaunystės laikus (ar Holivudo jaunystės – kam kas labiau prie širdies).

Lininis kaklas

Tik nepamirškit akinių nuo saulės ir, savaime suprantama, perlų.

Lininis kaklas

Jurgio Eidikio megzti kaklai ir nuotraukos. Siūlai- 4 gijų linas.{jcomments on}

Parašykite komentarą

Item added to cart.
0 items - 0,00