Pirmos mozaikinės kregždės

Pirmosios kregždės iš nukeltų akių mezgimo šalies. Ši kepurė – buvęs pavyzdėlis, megztas tiesiai, paskui tik viršugalvyje suteikta jam kepurės forma. Mačiau gyvą ant galvos 🙂

Kepurė

Taip pat pradėtas kaip pavyzdėlis, dukrai patikęs ir virtęs ilgiausiu šaliku!

Šalikas

Kadangi šių raštų mezginio abi pusės kultūringai atrodo, tai šalikams jis nepakeičiamas. O dabar, kai šalikus keičia įvairiausi kaklai, tai ir raštai keliauja kartu su mada:).

Kaklas

Ilga gan prigludusi Rūtos mova priderinta prie kažkada iš mūsų bendros draugės Eglės gautų pirštinių. Ir dukros paltuko, žinoma. Atspėkit, iš kokios regiono šios pirštinės;)?

Kaklas

Dar vienas kaklas-karoliai, galima puoštis taip, kaip matote nuotraukoje, ar šildytis užsivyniojus dvigubai. Labai gražu!

Kaklas

O paskui pirmas kregždes skrenda labai stambus paukštis – rytoj;)…

Kaklas

Kepurė megzta ir fotografuota Kornelijos Gulbinskaitės, raštas iš Barbaros G. Walker knygos „Charted Knitting Designs”, violetinis šalikas megztas ir fotografuotas Jūratės Derkintienės, pozuoja jo savininkė, dukra Austė, siūlai – „Sirri” C9 ir C16, raštas pagamintas čia. Geltona mova megzta ir fotografuota Rūtos Kasiulytės, taip pat jau ant savininkės, dukros Teodoros, kaklo, raštas iš Barbaros G. Walker knygos „Charted Knitting Designs”, siūlai – Aade Long 8/2. Apatinis kaklas megztas ir fotografuotas Rūtos Matulaitytės, raštas pagamintas to paties mozaikinių raštų generatoriaus.{jcomments on}

Parašykite komentarą

Item added to cart.
0 items - 0,00