Prisiminimų megztinis

Visada smagu pamatyti realizuotas svajones ir idėjas. Nauji mezginiai – didesnio ar mažesnio mąsto premjeros – visada šventė. Ne taip dažnai pasitaiko ne tik premjerų, bet tiesiog premjerinių dienų, kai aplink stalą susėda vieni nauji megztiniai (pardon, mezgėjos, visos su naujais megztiniais!):

Premjerų diena

Virginijos rožes jau matėte, o dabar – Joanos megztinis iš arti. Labai ypatingas prisiminimų megztinis.

Prisiminimų megztinis

Tokios, rausvai alyvinės spalvos buvo pats pirmasis Joanos megztukas, mes matėm nespalvotą nuotrauką su maža mergaičiuke, žiūrinčia į objektyvą. Bangelių raštas – kitas vingis. Joana jau suaugusi, savo šeimą turinti, eina su mama prospektu ir užsuka į siūlų parduotuvę. O ten – siaubingo deficito laikais, kuriuos atsimena visos mezgėjos (kai kalbam apie siūlus) ir ne tik (apie visą kitą) – jos rado nuostabiausių siūlų. Kainavo jie karvę, bet tai nesukliudė mamai padovanoti juos savo mezgančiai dukrai. Iš jų gimė banguotas megztinis.

Prisiminimų megztinis

Šis premjerinis – alyvinis ir banguotas – lyg žemuoges ant smilgos suvėrė skirtingų laikotarpių maloniausius siūlinius prisiminimus. Gimė be kančių, prieš pat Kalėdas – Joana juokėsi, kad tai jos kalėdinė dovana sau – labai šiltas, labai šiuolaikiškas ir toks gražus, kad Daiva, sau tokią sruogą nusipirkusi ir jau be entiuziazmo į ją žiūrėjusi, negalėjo atsidžiaugti, kokią gražią spalvą ji turinti (kas matė estiškų siūlų sruogas, supras, apie ką kalba, sunku ten pamatyti, kaip gražiai viena spalva pereis į kitą). Laukia nauja premjera…:)

Prisiminimų megztinis

Joanos Bartkevičienės megztas megztukas iš estiškos „Aade Long” vilnos 8/2 artistic (pink-lila){jcomments on}

Parašykite komentarą

Item added to cart.
0 items - 0,00