Sirri savaitė. Kolekcinis penktadienis

Kolekcija

Sudėjus visas mūsų numegztas pirštines iš „Sirri” vilnos, turėtume įspūdingą kolekciją. Bet ši kolekcija yra KOLEKCIJA. Iš didžiosios K. Pati pirmoji pora buvo numegzta pirštinių mainams.

Pirštinės Nr.1

O paskui Virginija ėmė ir užsikabino.

Kolekcija

Kai po kažkelintos poros vyras pasidomėjo, ar tikrai jai reikia tiek pirštinių, gavo atgal: „O tu kiek kaklaraiščių turi?”. „A, tai čia apie tai…”. Iš tikrųjų, tai čia apie tai ir ne tik apie tai. Nes mezgi pirštnes ne dėl to, kad neturi kuo rankų susišildyti, o kad idėjos užgimsta ir atakuoja, nėra ramybės, kol jų nerealizuosi.

Pirštinės Nr.2

O kai jau visas idėjas, nuo kurių galva braška, realizuoji, atsisukus atgal ir apžvelgus visą kolekciją, visai ne prošal suprasti, kad menas šis net labai yra taikomasis ir moteriai niekada aksesuarų per daug nebuvo.

Pirštinės Nr.3

Kartą per pačius didžiausius speigus iš namų išėjusią Virginiją pasivijo vyro skambutis, kaip ji išėjo į lauką be pirštinių, šios namie likusios. „Cha, gal kokia penkiolika porų ir liko, bet vieną tai tikrai pasiėmiau:))”

Pirštinės Nr.4

Viena pora gražesnė už kitą, tikrai sunku bus pasirinkti, kokia spalva pamojuoti išeinančiai žiemai:)

Pirštinės Nr.5

Pirštinės Nr.6

Pirštinės Nr.7

Pirštinės Nr.8

Pirštinės Nr.9

Pirštinės Nr.10

Virginijos Sankalienės megztos pirštinės ir nuotraukos. Siūlai – įvairių spalvų dažyta ir nedažyta „Sirri” vilna 5/2.{jcomments on}

Parašykite komentarą

Item added to cart.
0 items - 0,00