Monstrų biuras 2011

Kojines smagu megzti ir be jokių grupių ar žaidimų. Tiek gražių siūlų, tiek raštų! Apie pritaikymą jau ir kalbėt nereikia… ypač šiom dienom 🙂 Bet visgi su žaidimu megzti dar smagiau. Antrus metus dalyvauju nei mano pažiūrų, nei amžiaus, nei polinkių neatitinkančioje grupėje – kojinės, skirtos siaubo filmams, detektyvams ir panašiom baisybėm. Dalyvauju, nes išskyrus temą, visa kitą man labai labai patinka. Žaidimas apima neilgą laikotarpį – nuo rugsėjo 1d. iki helovyno (kaip kitaip tokioje grupėje!), gauni po naują modelį kas 10 dienų, o prizai dalijami pagal nuopelnus, t.y., gauni taškus už kiekvieną numegztą porą (kas greičiau, gauna daugiau), todėl jei nori, gali tą prizą tiesiog „užsidirbti”. Ir man labai patinka megzti kojines kokia nors tema, tegu ir nevisai artima…

Pirmoji pora – „Croakers„, skirta pabaisoms varlėms (filmas „Frogs”).

Croakers

Kadangi tokių Lietuvoje nėra, pasirinkau kultūringą varlės spalvą, tik galiukus paspalvinau ryškiai žaliai ir lašiuku Kureyon sock S150.

Croakers

The Door with seven Locks” skirtos to paties pavadinimo filmui. Miršta turtingas lordas ir yra palaidojamas kartu su savo turtų dėžute. Reikia 7 raktų kapo spynoms atrakinti ir paimti turtus. Paslaptingų įvykių sukūry raktai išsibarsto po skirtingas vietas ir jų paieškos, be jokios abejonės, gausiai aplaistytos kraujais.

The Door with seven Locks

Raudoni įmegzti karoliukai – kraujo lašeliai 😉

The Door with seven Locks

Galvoju, kad tiktų detektyvų mylėtojai (ne mylėtojui, nes su karoliukais – labai moteriška 😉 – ir gan siauros).

The Door with seven Locks

Flesh and Stone” man pati gražiausia pora, gal kad paprasčiausia. Nors temelė… Kojinės skirtos kapinių angelams, liūdniausiom, vienišiausiom ir baisiausiom būtybėm (autorės nuomone) pasauly, todėl tik neužsimerk, nemirksėk! Vienas kiauraraščio motyvėlis – vienas akmeninis angelas.

Flesh and stone

Šitas kojines mano vaikai labai įsijautę fotografavo, Jurgis net vedėsi Kristiną į Saulės kapines.

Flesh and stone

Paskutinė pora „Tomatoe Soup Socks” baigta paskutinę akimirką (todėl ir tokia baisi nuotrauka, nes spaudė laikas, kai fotografavau, buvau nuoširdžiai įsitikinusi, kad artimiausiu laiku padarysiu geresnes – aha!..). Skirta man nežinomam (koks netikėtumas!) filmui „Attack of the killer tomato’s”. Pomidorai turi būti raudoni, tai vienas kojinės dryžiukas toks ir yra, kitas – papuvusio pomidoro spalvos. Įdomiausia šiame modelyje novatoriškas kulnas – „Sweet Tomato Heel”, paspaudę aktyvią nuorodą, pamatysit, kaip jis mezgamas. Nuotraukoje labai stengiausi, kad jis gerai matytųsi ;).

Tomatoe soup socks

Kaip galit spėti, palyginę mano numegztą kojinių skaičių ir kiek gausim padalinę 60 iš 10, numezgiau toli gražu ne visas poras. Bet be kelių pionierių, tokių buvo dauguma ir aš pataikiau į eilės prie prizų pabaigą. Ir savo vieta buvau labai patenkinta, nes gavau iš Knitzy Blond štai tokį prizą: gražioje mažoje piniginytėje yra viskas, ko be mezginio gali prireikti mezgėjai.

Dovanėlė

Man taip patiko, kad planuoju sudalyvauti pavasaį kitame šios grupės raunde, skirtame, hm hm, kompiuteriniams žaidimams. Laukia dar viena terra incognita…{jcomments on}

Parašykite komentarą

Item added to cart.
0 items - 0,00