Beatričei

Mano draugė neseniai susilaukė devinto vaikučio – mergytės. Ir aš kaip senas fokusininkas išsitraukiau iš cilindro vis tą patį triušį – „Little sister’s dress”:

Little sister's dress

Šį kartą nusprendžiau, jog prie suknelės reikia ne kojinių, o batelių.

Little sister's dress

Ir modelis tiek kartų „Ravelry” vis beišnyrantis, o aš dar nebandžiau…

Saartje booties

Pradėjau nuo suknytės. Mezgiau darbe, kaip tik Rasa trumpam užbėgo klubo aplankyti, apžiūrėjo mano mezginį. Laiminga mamytė yra mūsų abiejų su Rasa draugė, tai naujam žmogučiui atėjus į pasaulį, abi griebėm virbalus. „O, ir aš tokį pat modelį išsirinkau”,- pakomentavo MANO suknytę Rasa. „Rrrr, mano!!!” Ji gali ir kitą modelį išsirinkti, turi kaimynystėje lėliuką, bent mato, kaip tie maži vaikai atrodo, o aš naujo vaiko dar nemačiau ir dydžio net neįsivaizduoju, todėl šis modelis – mano vienintelė išeitis (vėliau paaiškėjo, kad ir ta nevykusi, nes net man, pamiršusiai, kaip atrodo naujagimiai, tapo aišku, kad manoji suknytė tikrai ne naujagimiško dydžio). „Ne, ne visai tą patį, tik labai panašų…”

Little sister's dress

Kita diena buvo mano išeiginė, aš patenkinta numezgiau batukus ir ėmiausi suknytės.

Saartje booties

Po pietų sulaukiau Rasos skambučio: „Klausyk, kiek tu tos suknytės numezgei?” Nesupratau. „Iki pažastų!” „Aaa, tai daug…” Vis tiek nieko nesuprantu: „O dėl ko klausi?” Atodūsis. „Matai, aš išsirinkau beveik tokią pačią spalvą, ir modelis beveik toks pats, bet mažiau nei tu numezgiau, gal man ardyti?..”

Tummy Warmer

Kokia nesąmonė – ardyti! „Tai apsimesim, kad mes nepažįstamos?:)” Niekuo mes neapsimesim, atvirkščiai, daugelis naujagimių gauna pačio įvairiausio kalibro  ir tikrai pačių įvairiausių spalvų dovanų iš gausybės draugų ir giminaičių, tai ar ne smagu suruošti mažai naujai mergytei giminingo kolorito garderobą?

Tummy Warmer

O kadangi mūsų tokie panašūs modeliai yra tokio nepanašaus dydžio, tai šviesiai žalia spalva turėtų gan ilgai lydėti mažąją Beatričę…

Tummy Warmer

Suknytė „Little Sister’s Dress” megzta iš BC GARN Lucca, sagutės – Jimm Knopf. „Tummy warmer” megztas ir fotografuotas Rasos Juškienės, siūlai – Patons Merino DK 72.{jcomments on}

Parašykite komentarą

Item added to cart.
0 items - 0,00