Kovo kiauraraščiai

Sena meilė (kojinės ir likučiai) nerūdyja – pamezgus tai tą, tai aną, vis apsisukus grįžtu prie kojinių. Kovo mėnesio tema – kiauraraščiai. Pirmoji pora – paslaptingas mezgimas (SKA March Mystery), kai kas savaitę gauni po rašto porciją, kol mėnesio gale turi visos kojinės receptą. Mezgiau abi iš karto, nes norėjau taip suderinti likučius, kad abi kojinės, tegu margos pačios, būtų abi vienodai margos. Paslaptingo mezgimo dizaineris turi prisitaikyti prie mėnesio temos, todėl ir šios kojinės kiauraraštės. Ne pats geriausias siūlų pasirikimas šiam raštui, bet iš bėdos (pataikius žiūrėjimo kampą:)) matosi.

SKA March Mystery

Antras variantas kiek liūdnesnis – matomumo prasme. Puikiausiai žinau, jog visi raštai geriausiai atrodo su vienspalviais siūlais, o margi siūlai – kuo lygesniu raštu (idealiausia – visai be rašto) numegzti, bet vis minu ir minu ant to paties grėblio… Nes modelis – aFlame – yra įkvėptas mirguliuojančių laužo ugnies liepsnelių, o siūlų spalvos kamuoliuke man kaip tik priminė ugnį – juosvi suodžiai, oranžinės liepsnos… Mezginio įspūdis – greičiau ne laužo liepsnos, o sutręšusio kelmo švytėjimas. Idealus raštas misoniškiems dryžiukams, bet tą sužinai tik numezgęs, o mėnuo baigiasi, ateina kitos temos ir nebepakartoji to paties tobulesniu variantu…

aFlame

Šį modelį – Lizzy – norėjau numegzti jau per praeitų metų kiauraraštinį mėnesį, tik praeitais metais galvojau apie skaisčiai raudoną spalvą, šiemet pasirinkau tamsiai mėlyną (vienspalvę!).

Lizzy

Tokioje modelių gausoje šiandien pamiršti, ką matei ir ko norėjai vakar, todėl jei noras išlieka net metus (!!!!), jis tikrai vertas įgyvendinimo.

Lizzy{jcomments on}

Parašykite komentarą

Item added to cart.
0 items - 0,00