Nauji kursai!

Puiki žinia visoms šiuolaikiškai mąstančioms, stilių jaučiančioms ir eksperimentuoti mylinčioms mezgėjoms – Vilniuje svečiuojasi nepaprastai įdomi ir kūrybinga mezgimo dizainerė iš Talino Anna Verschik.

Sveiki atvykę į Vilnių!

Kaip ir kasmetiniai jos vasaros kursai VU, jau tapo tradicija kasmetiniai (tiksliau, kasvasariniai) jos kursai MZ. Šiemet ji taip pat širdingai sutiko atverti duris į savo labai originaliai konstruojamą mezginių pasaulį. Rugpjūčio 8 d., ketvirtadieninio klubo susitikimo metu ji papasakos apie pastarojo laiko eksperimentą – formulę gražiam krintančiam kaklui (Waterfall) suformuoti.

Waterfall Collar

Toks kaklas nelabai turi savo vardą lietuvių kalboje (jei klystu, labai būsiu dėkinga už žinutę komentaruose), bet pastarosios Annos mezginių nuotraukos labai iškalbingos.

Waterfall Collar

Jose matot bandymus su pačiais įvairiausiais siūlais, nors toks kaklo modelis prašyte prašosi gerai krentančio siūlo. Be apsčios viskozės, šilko, alpakos ir bambuko pasiūlos MZ, toks variantas idealiai tiks mūsų taip pamėgtiems įvairiausiems vilnos ir lino deriniams.

Waterfall Collar

Beje, šiems deriniams dabar skirti nauji Annos eksperimentai, įdomu bus netrukus juos išvysti.

Waterfall Collar

Iki pasimatymo ketvirtadienį!{jcomments on}

Waterfall Collar

Parašykite komentarą

Item added to cart.
0 items - 0,00