Visa kolekcija

Žalsva palaidinė

Vasarinės megztos palaidinės – niekaip neapsisprendžiu: myliu-nemyliu, reikia-nereikia… Seniau, kai trikotažiniai marškinėliai nesimėtydavo ant kiekvieno kampo, joks klausimas nekildavo – ką nusimegsi ar nusinersi, tą ir turėsi. Labai paprasta. Pasiūlai išaugus, gyvenimas pasunkėjo. Esu iš tos (įtariu, ne tokios jau mažos) grupės žmonių, kurie nelabai mėgsta megzti iš medvilnės ar kitų vasarinių pluoštų (liną labai mėgstu nešioti, bet megzti jį bevelyčiau iš vilnos;). Vasarai jau persiritus į antrą pusę, pasvėrus visas parduotuvių ir spintos gėrybes, nešiojimo gražumą ir patogumą, galutinai apsisprendžiau, kad vasarinių palaidinių man tikrai reikia. Tik apsisprendus tokiu metu, labai kažko daug ir gražaus nebepasidarysi (šį sezoną, turiu galvoje), bet aš rankų nenuleidžiu ir aktyviai pulsiu prie to, ko skubiai reikia. O šiandien matote mezginius žmogaus, kuris vasaros pradžioje tokiais svarstymais neužsiima, užtai vaikšto dabar pasipuošęs!

Žalsva palaidinė

Rowan „Purelife Revive” yra labai dėkingas siūlas. Jis neplonas, puikios sudėties (šilkas, viskozė ir medvilnė), turi gražų tvido efektą, tinkamas tiek trumpom rankovėm, tiek megztukams, kuriuos su džiaugsmu nešiosit ir vasarą, tiek nešaltą rudenį. Galima jį megzti laisvai, galima kietai, beveik imituojant audinį. Puikiai atrodys tiek lygiom akim, tiek įvairiausiais tekstūriniais raštais megztas, tiek pynėm, tiek kiauraraščiais. Gaminamas iš perdirbtų žaliavų, kas mūsų vartotojiškoje visuomenėje prideda jam papildomų taškų. Kaip viena dizainerė apie šį siūlą sakė: „Ir ko jo nemylėti?”

Žalsva palaidinė

Rūta iš šio siūlo sukūrusi jau ištisą kolekciją ir išbandžiusi įvairias šio siūlo galimybes.

Žalsva palaidinė

Šiandien dar du nauji mezginiai. Vasarinė palaidinė megzta dabar tokiu populiariu „contiguous” metodu nuo viršaus, žaidžiant prailgintų ir išvirkščių akių juostomis.

Rusvas megztukas

Ketvirtasis šios serijos mezginys – megztukas, megztas reglanu iš viršaus.

Rusvas megztukas

Drąsus kiauraraštis suderintas su ripso apdaila

Rusvas megztukas

ir įspūdinta apačios detale.

Saga

Ir visa tai nufotgrafuota Varnikų pelkėse:).

Rusvas megztukas

Rūtos Juzėnienės mezginiai ir nuotraukos, siūlai – Purelife Revive 462 ir 473.{jcomments on}

Parašykite komentarą

Item added to cart.
0 items - 0,00