Galima į šiaurę keliauti per pietus – žemė juk apvali…

Taip sakė peliukas Stiuartas Litlis. Visi keliai veda į Romą, viskas priklauso tik nuo požiūrio. Galima gerai jaustis ir atitinkamai gerai atrodyti. Kaip jautiesi blogai (ir taip atrodai), galima bandyti geriau pasijusti ir atitinkamai pasikeis išvaizda. Galima daryti atvirkščiai: keisti išvaizdą, o su ja keisis ir savijauta. Tas pats su daiktais. Galima ieškoti būdų patenkinti poreikį (šalta ausims – ieškau, kaip jas sušildyti), o galima, pamačius gražų daiktą, ieškoti, kur jį pritaikius. Nes daiktas labai gražus ir labai jo norisi. Nes tas daiktas – naujas kepuraitės modelis iš naujausios dizainerės Kim Hargrieves knygos „Misty”, kurią man KAI KAS, užėjęs į parduotuvę užrodė 🙂 Konkrečiau – „Starr”. 
Kadangi kepuraitė man laaabai patiko, bet nebuvo jai jokio poreikio ( kai kas tuo metu lauke jau vaikščiojo trumpom rankovėm), ėmiau inirtingai sukti galvą, kur ją būtų galima pritaikyti. Ėmiau pastebėti kepurėtus dviratininkus ir gana daug stilingų mergaičių, kurioms kepurė – ne ausų šildytuvas, o grynai stiliaus dalykas. Šiltu oru su vilnone kepuraite gyvas gali nelikti, medvilninė tam reikalui pats tas…
Spalvą priderinom prie naujų Kristinos akinių ir… pirmyn. Mezgėsi ne taip greitai, kaip tuomet, kai lauke spaudžia šaltukas. Vis dėlto stilius ne toks galingas stimulas. Užtai pastarosiomis dienomis įsijungė „turbo” mygtukas, labai jau norėjosi kepurę greičiau ant galvos užsitraukti. Nes pamažu ima ryškėti, jog mums gresia toli gražu ne globalinis atšilimas, bet globalinis atšalimas. Ir kai sninga balandžio gale, o visi žieminiai rūbai jau suslėpti skryniose iki kito šaltmečio (tikėkimės, tai nebus rytoj), stilinga medvilninė kepuraitė – būtina išgyvenimo rinkinio sudedamoji dalis.

starr
Siūlai: „For Nature” (100% organinė medvilnė), spalva 28

Į balą kritęs sausas nekelsi. Taip mane sužavėjo „Starr”, megzdamas pastebi visus dizaino niuansus, sukonstruota ji iš tiesų labai talentingo žmogaus. Tai viena kepuraite sunku apsiriboti. Įlindusi į Sigos dienoraštį, radau nuostabią jos numegztą kepurę. Su idėjom vasarai. Man dabar tik to ir tereikėjo. Sigos megzta kepurė iš Malabrigo vilnos (modelis: Slouchy Copy Cat Hat), aš mezgiau iš plonesnės medvilnės (ta pati organinė medvilnė „For Nature”), todėl uždėjau 96 vietoj 76 akių, stulpeliu mezgiau 20 eilių, toliau – pagal receptą. Skanu. Gražu. Šilta. Ir stilinga.
Toliau laukiam vasaros.

Slouchy Copy Cat Hat
Siūlai: „For Nature” (100% organinė medvilnė), spalva 23{jcomments on}

Parašykite komentarą

Item added to cart.
0 items - 0,00