Apvali koketė

Prie įvairių mezgimo nuo viršaus būdų šiais metais pirmą kartą jungiasi apvali koketė 🙂 . Būdų ją suformuoti (kaip ir kaklo iškirpirmą) yra įvairių, jų visų aptarimu ir užsiimsime 2023 m. kovo 4 ir kovo 25 dienomis (abu užsiėmimai vienodi, kviečiame į vieną, pasirinkite tik patogiausią datą) 11-15 val. megztinio mezgimo apvalia kokete kursuose. Ir ne tik aptarimu – išsirinksime sau labiausiai patikusį būdą ir pradėsime savo pirmą (o gal ir jau ne, bet pirmą savo dizaino ir savų paskaičiavimų) megztinį apvalia kokete.

Tai ne tik gražus formos kūrimo būdas, bet ir labai praktiškas. Jei megztinyje statytomis rankovėmis pastarųjų vieta yra kritiškai svarbi, gal kiek mažiau reglano rankovėse, tai apvali koketė beveik visiems dydžiams (priklauso nuo galvos apimties, kuri visų yra labai panaši) prasideda taip pat, ji prisitaiko ir prie pečių, ir prie krūtinės formos. Išskirtinai patogi ji yra vaikiškuose megztiniuose, priduriant ilgį ir rankoves, šie megztiniai laimėtų ilgiausiai neišaugamų konkursą.

Kursų kaina – 30 €. Į ją neįeina medžiagos, jas galėsite įsigyti parduotuvėje prieš kursus, padėsim išsirinkti tiek siūlus, tiek jiems tinkamus virbalus. Įeina:

– teorinė dalis šeštadienį, kurios metu sužinosite visus skaičius ir smulkiai aptarsime mezgimo eigą;
– praktinė dalis kursų šeštadienį, kurios metu užsidėsime kaklo akis ir pradėsim megzti;
– tolimesnės individualios konsultacijos parduotuvėje sutartu laiku – klausimai iškils bemezgant – mėnesį po kursų (labai tikimės, kad tai sutaps su megztinio pabaiga 🙂 ).

Kad kursai vyktų sklandžiau ir produktyviau, labai prašom visų dalyvių atsinešti jau numegztą ir išskalbtą iš pasirinktų siūlų pasirinkto dydžio virbalais (tai reiškia, kad jums turi patikti tokio tankumo mezginys būsimam megztiniui) pavyzdėlį (~15*15cm). Dar reikės:

– pasirinktų siūlų;
– jiems tinkamų valinių virbalų (40 cm, 60 ir 80 cm pasirinkto dydžio, papildomų matavimuisi; visų gali ir nereikėti, tai priklausys nuo kaklo);
– metro;
– žymeklių;
– priemonių užrašams.

Būtina registracija el.paštu:  info@mezgimozona.lt, tel. 867643668, paspaudus kursų registracijos mygtuką puslapio viršuje arba tiesiog užėjus į parduotuvę. 

Nuotraukose matote pačius įvairiausius megztinius, numegztus apvalia kokete. Patys žinomiausi jų turbūt yra islandiški megztiniai, kurie apvalia kokete išdėstytus raštus pavertė savo firminiu atpažįstamu ženklu. Apvali koketė populiari ir tradiciniuose Fair-Isle salų mezginiuose, ir minimalistiniuose šiuolaikiniuose megztiniuose be jokio rašto ar megztuose spalvotais dryžiais.

Per kursus ir apžiūrėsim skirtingus megztinius, ir juos aptarsim, ir išsirinksite su pradžiai labiausiai patikusį būdą. Ir į savo mezgimo meistriškumo skrynelę įsidėsite dar vieną megztinių modeliavimo būdą.

Parašykite komentarą

Item added to cart.
0 items - 0,00