Megztos gėlės

Susidraugavęs klubas įsitaisė tradiciją švęsti gimtadienius, nes tikras draugas būtinai pasistengs, kad tą dieną jaustumeisi svarbus ir pagerbtas. Dažniausiai dovanojamos tikros gėlės, bet Rūta per šventes bevelija įteikti gražų siūlų kamuoliuką (dažniausiai tai būna kojininis) vietoj gamtos dovanų ir visuomet vedasi solenizantę, kad ji pati išsirinktų labiausiai širdin krintantį „žiedą”. Ar reiktų sakyti „sėklą”? Bet kokiu atveju, nerasi mezgėjos, tuo nesidžiaugiančios ;). Šiandien Jolanta demonstruoja, kokius vaisius atešė jos gauta gėlytė :).

Kadangi ji mezgė kojines neilgais aulais, tai siūlų, prisidėjus lašiuką vienspalvių, užteko net dviems poroms.  Pati eksperimentų mėgėja, Jolanta išsirinko savęs vertą kamuoliuką – Opal Relief, kuris taip sumanytas, kad spalvoti intarpiukai gali būti išmezgami vis kitokiu raštu.

Pirmai porai, jei neklystu, ji nusitaikė į žalsvą siūlą, ir jį priėjus, išmegzdavo tas akis išvirkščiai. O antra pora auluose sukrovė pumpurėlius iš violetinių, rausvų, tamsiai mėlynų ir žalsvų intarpėlių. Atkreipkite dėmesį, kad iš to paties siūlo megztos kojinės skiriasi ne tik raštais, bet ir kulnais :).

Jolantos Vainutienės megztos kojinės iš Opal Relief 9490.

Parašykite komentarą

Item added to cart.
0 items - 0,00