Islandija japoniškai

IMG 9nnn889 2

Tradiciniai islandiško tipo megztiniai dabar ypatingai populiarūs, bet jei jums tie tikri tradiciniai ar panašiu stiliumi dabar kuriami islandų dizainerių darbai atrodo kiek per… tradiciniai;), žvilgterkite truputį toliau. Tiksliau. gerokai toliau – tekančios saulės link, į Japoniją. Ten skandinaviškas dizainas yra be galo mylimas ir kartu labai savitai interpretuojamas bei stilizuojamas. Raštai, modeliai, ornamentai – tai, ką pas mus ir mezgančioje (ar mezgusioje) Europos dalyje galėtum rasti tradicinių amatų parduotuvėse ar net pas močiutę spintoje, japonų dizaineriai labai savitai ir drąsiai transformuoja į labai ryškius, modernius ir meniškus drabužius.

IMG 98hh95

Čia patrumpinta, ten papūsta, ornamentai kiek pakeičia proporcijas išdidėdami ir naujai ryškiai suskambėdami ir ate senai įprastai vagai – tradicijos upė netikėtai išsilieja į šoną veržliu ir srauniu upeliu!

IMG 98hhh71

Pridėkite labai išieškotą (ir ilgai ieškotą!) koloritą, kuris taip pat lyg ir seka tradiciniu kontrastų keliu, bet subtilus ir netikėtas spalvynas greičiau primins neregėtą šalikelę nei platų numindytą vieškelį.

IMG 989tt57 2

Pridėkite prie viso šito kokteilio gražų ryškų vaiką

IMG 986yy9 2

ir nė džipo nereikės, 

IMG 989yyy3

jūsų akyse sena virs nauja, tradicija – moderniu sprendimu, o močiutės spinta – defile podiumu.

IMG 98ttt80 2

Laimės Kiškūnės megztas megztukas dukrai. Modelis – painterpretuotas „Sunburst„, siūlai – Lettlopi 1415, 0086, 0059, 9426, 1417.{jcomments on}

Parašykite komentarą

Item added to cart.
0 items - 0,00