Įminta mįslė ar užminta nauja?

IMG 9193mm 2

Tik pamačius naują Daivos megztuką iš estiškos naujovės, norėjosi džiūgauti, kad įminta mįslė, kaip mezginyje atrodo visai neseniai pradėti gaminti pažįstamų spalvų melanžai, Rasos – nebūtų geniali vertėja ir mezgėja viename asmenyje – akimirksniu pakrikštyti marliais.

IMG 918jjj8 2

Bet atidžiau įsižiūrėjus jau nebesuprantu, ar įminta ta mįslė ar greičiau užminta;). Nes prie to violetiškai smėlinio marliaus pridėtas pilkšvai rausvas moheris, kuris vien lygioje dalyje padryžuotas su baltai juodu Zauberwolle.

IMG hh9197

Tas pats juodai baltas prisideda ir prie dvispalvio angliško stulpelio, kuriuo šį kartą Daiva praturtino žinomą ir ne kartą visokiais siūlais megztą modelį, o išsiplėsti linkusį raštą labai dailiai I-cord juostele suvaldo.

IMG 917gg2

Toks pats dvispalvis angliškas stulpelis užbaigia megztinį ir apačioje, tik juodai-baltą Šešėlį  jame keičia ryškūs ir gaivūs Šviesos spinduliai.

IMG 91hh84 2

Viršuje praplaukia Titanikas, su savimi įvairiausių pluoštų, spalvų ir tekstūrų prigriebdamas, 

IMG 9jj180 2

ir nė pats nepajunti, kaip supranti, kad nebesupranti nieko – sudedamos dalys atpažįstamos ir nebeatpažįstamos vienu metu,

IMG 91jj69

peizažas lyg pažįstamas ir artimas, bet naujas nematytas.

IMG 91jj78

Pamatai tokį darbą ir jautiesi lyg sugrįžusi iš įspūdingiausios gyvenimo kelionės – privataus kūrybinio kosmoso.

IMG 91jj82

Daivos Janavičienės megztas megztukas iš Aade Long 8/2 artistic (violetiškai rusvas melanžas), Zauberwolle 1508 (Šešėlis), 2357 (Šviesos spinduliai), Wunderkleckse 2150 (Titanikas), Rowan Kidsilk Haze 590 & Co. Modelis – „Enchanted Mesa„. {jcomments on}

Parašykite komentarą

Item added to cart.
0 items - 0,00