Vasara!

IMG 45yy38

Vasara jau tikrai pas mus – tą vienbalsiai tvirtina tiek gamta, tiek gamtininkai;). Spintose įsiviešpatauja vasarinis garderobas ir kas jau kas, bet Jolanta tikrai nebus priklausoma nuo parduotuvių pasiūlos. Nuo pat pirmos šiltos dienos;).

IMG 454jku3

Berankovė medvilninė palaidinė yra nuostabus daiktas mūsų klimato zonoje. Šilta – eini su viena, atvėso – užsimetei šiltesnį viršų.

IMG 288kk8

Jolanta išsirinko minkštutėlę rankomis dažytą medvilnę, kuri tokia graži pati iš savęs, kad jokio papildomo rašto kaip ir nereikalauja, bet dailios skylutės tikrai pagražina reikalą. Rusvai rausvas koloritas puikiai įsipaišo į vasarinį garderobą ir medinės apyrankės labai labai :).

IMG 454lk6

Tokių praktiškų palaidinių reikia spintoje tikrai ne vienos;).

IMG 481lo1

Dar viena – iš dviejų kamuoliukų tų pačių pereinamų spalvų medvilnės.

 IMG 480kj5

Po stulpelio iš vieno kamuoliuko prijungtas kitas ir abu pakaitom dryžuojami kas dvi eilutės, kol nuo pažastų linijos abu išsiskiria ir toliau keliauja kaklo link gamintojo numatyta spalvinimosi tvarka.

IMG 479lo4

Nevalia užmiršti praktiškos šio daikto pusės – šiltos dienos rūbas lengvai virsta komplekto dalimi.

IMG 481lo3

Jolantos sugebėjimas suderinti garderobe kelis megztus drabužius jau ne kartą matytas ir kiekvieną kartą iš naujo negali atsistebėti – chapeau!

IMG 482hjyu4

Jolantos Žilinskienės megztos palaidinės. Pirmoji megzta iš For Nature print 109, antroji – iš Zauberball Cotton 2370 (Vaizdinga vietovė).

Parašykite komentarą

Item added to cart.
0 items - 0,00