Nertas saulėlydis

Plona spalvota Zauberball Cotton medvilnė yra puikus siūlas ne tik mezgimui virbalais, bet ir nėrimui vąšeliu. Šia technika sukurti daiktai yra storesni už iš to paties siūlo megztus virbalais, todėl siūlo plonumas ir lengvumas dažnai yra lemiantys pasirinkimo faktoriai. Ypač renkantis medvilnę, kuri yra gan sunkus pluoštas.

IMG 4ff393

Iš tokio siūlo nunerta Jolantos skarutė garantuoja švelnumą ir komfortą šiltėjant orams. Dailus moteriškas aksesuaras nuspalvins jūsų garderobą pačiomis švelniausiomis spalvomis neapsunkindama gležnų pečių;).

IMG 4ki399

Didelis smagumas kūrybiškoms mezgėjoms yra šios medvilnės spalvų draugystė, neretai vienas spalvynas pakartoja kito spalvas, taip sukurdamas idealias sąlygas saviems deriniams kurti. Taip. ši skarelė iš dviejų skirtingų spalvų kamuoliukų, neįtartum iš pirmo (ir antro;)) žvilgsnio, tiesa?

IMG 43lk97

Jolanta pasinaudojo tik pasirinkto modelio raštu, pakeisdama mezgimo kryptį ir skaros formą – ji tapo pailgesnė ir taip daug patogesnė nešioti.

IMG 44lj15

Prie romantiškos suknutės, elegantiško paltuko ar džinsų, toks daiktas trauks akį ir išskirs jus iš minios. Vienas „Oleana” firmos gerbėjas yra pasakęs, kad nešioti jų pagamintą megztinį yra tas pats, kas turėti šunį – visi nori su tavimi pasikalbėti. Man rodos, visi rankdarbiai ta prasme yra kažkas panašaus, ypač tokie išskirtiniai.

IMG 44kj09

Jolantos Žilinskienės nerta skara iš Zauberball Cotton 2369 (Nykstantys kontūrai) ir 2341 (Geltonsnapiai), modelis (modifikuotas) – „Forest Reflections Shawl „.

Parašykite komentarą

Item added to cart.
0 items - 0,00