Rausvos su kiškučiais

Daugelis turbūt skaitė socialiniuose tinkluose plaukiojantį anekdotą. Močiutė, savo vaikams tiekusi maistą ir netoleravusi jokių kaprizų („valgyk, kas paduota, ir džiaukis”), anūkėlio klausia: „Tau sūrį supjaustyti žvaigždutėmis ar širdelėmis?”. Anekdotas?

IMG 33ghh32

Kokia Vilma buvo mama savo vaikams, neturėjau progos pamatyti, bet savo anūkei ji yra ta geroji fėja iš pasakos, išpildanti visus, net pačius sunkiai įgyvendinamus norus. Kai mezgamos mažajai kojinės neatitiko šios vizijos, ji buvo paklausta, kokių norėtų. „Rausvų su kiškučiais ir su tortu!”. Ir keksiukai netiko! Man, tiesą sakant, tokia kojinių idėja paliko visas sūrines žvaigždutes ir širdeles toli toli, bet Vilma išrinko patį gražiausią rausvą atspalvį ir abi kojines akis į akį išsiuvinėjo kiškučiais.

IMG 334fg4

Turbūt taip tų gerųjų fėjų stebuklų dėka užauga patys drąsiausi ir stipriausi vizionieriai, kurie net neabejoja, kad viskas pasaulyje yra įmanoma! O mylinčios močiutės  kasdienių iššūkių dėka įsitaiso patį efektingiausią jauninimosi įrankį – nuolatinį kūrybingumą:).

IMG 3hh334

Vilmos Juzelskienės megztos kojinės anūkei Ulai ir nuotraukos, siūlai – WYS Signaturė 4-ply (Candifloss).{jcomments on}

Parašykite komentarą

Item added to cart.
0 items - 0,00