Pradžia – skarelė

Dar vienas komplektas. Tik prasidėjo jis nuo skarelės, o patempus už virvelės išsivyniojo… naujas megztinis ir…tuoj pamatysit:).

IMG 87gg69

Loreta atėjo siūlų nusižiūrėtai skarelei, išsirinko panašiausias spalvas lentynoje, o parėjus namo paaiškėjo, kad spalvos ne šiaip sau panašiausios, spalvos yra tokios pačios:).

IMG 876hhh6

Kai eini lauke su paltu, tai ta linksma ir gaivi skarelė tesimato, o išėjom į lauką fotografuotis ir po striuke pasirodė besąs naujas megztinis iš dar vieno visai šviežio ir iki šiol nežinomo estiškos vilnos spalvyno (su taip mezgančiais estams nebeliks jokių paslapčių:)), nelabai būdingo tradiciniams, nes turi gan daug spalvų ir jos nepasikartoja per visą megztinį.

IMG 87klj79

Loretos mėgstamas didelis dydis jau ne kartą mezgamas prailginta reglano linija, taip rankovės auga dukart lėčiau ir megztinis išsaugo dailias proporcijas. Spalvos rankovėms specialiai nederintos – perėjimai organiškai plaukia vienas po kito. Spėju, kad jei ne Loretos specialus triukas, tai tikrai pirštas iš dangaus įsikišo, kad apačia nusispalvintų kelnių spalva – taip subtiliai vienas drabužis pereina į kitą…

IMG 8klo783

Žvilgnis žemyn ir ten – ne iš karto matomas siurprizas: tų pačių rožinių atspalvių kojinės. Iš pradžių nepažinau siūlo, pasirodo vaikams skirtas Pairfect kamuoliukas. „Ir užteko?” – stebiuosi. Cha! Kas gyvena pagal instrukcijas, tam gal ir neužtektų. O tiems, kas kuria savo taisykles, kam antras kamuoliukas;)?

IMG 878lk4

Loretos megzta rudeninis komplektas. Ar susikomplektavimas:). Skarelė megzta iš Drops Fabel 903 ir 911, modelis – „Arabian Nights„. Megztinis megztas iš Aade Long 8/2 artistic, kojinės – Regia Kids Pairfect 2986.{jcomments on}

Parašykite komentarą

Item added to cart.
0 items - 0,00