Giliukas

Ruduo mums dovanoja ne tik pačių skaniausių, bet ir pačių gražiausių gėrybių (kartais tai suderinama;)). Gilės – vienos tokių.

00ggg9

Jos pati forma su dažnai ant šono pakreipta kepurėle, net ant žemės gulinčios, yra tokia žmogiška, tokia šmaikšti ir valiūkiška, kad nenuostabu, jog net dviejų mano mylimų vaikystės knygų herojai yra giliukai. Jas maža skaitydavau ir vartydavau, svajodama apie veikėjus, ne jų nuotykiai mane labiausiai kerėjo, jų išvaizda. Nerti vąšeliu man į galvą neatėjo, bandydavau meistrautis sau iš gamtinių medžiagų. Nuo šitokio žaisliuko būčiau numirusi iš laimės, tikrai!

0yyy06

Jurgitos giliukas dailiai atrodo ne tik nuotraukose. Tampriai ir kruopščiai sunertas, jis tvirtas ir stamantrus rankose, su dailiu pūkeliu ir švelniais tvido intarpėliais – Jurgitos parinktas siūlas tinka tokiems reikalams IDEALIAI! Jei ir iki šio laiko galvojau, kad Rowan Felted Tweed yra per didelė prašmatna nerti žaisliukus, tai pačiupinėjus šį giliuką, akimirksniu pakeičiau nuomonę. Jis puikiai laiko formą ir fantastiškai gražiai atrodo – tokie juk ir turi būti rankų darbo žaislai.

ttt10

Jurgitos Žilinskaitės nertas giliukas ir nuotraukos. Siūlai – Rowan Felted Tweed DK 145, 181, 177, modelis – „lalylala 4seasons III AUTUMN„.{jcomments on}

Parašykite komentarą

Item added to cart.
0 items - 0,00