Amžinai žalias sielos ir kūno šildytuvas

IMG 8654 2

Atitarnavę vasarą viršutiniais drabužiais, šie širdies šildytuvai naują sezoną sutinka kas prie namų kompiuterio, kas prie vėsioje darbo vietoje.

IMG 8693 2

Mėgstamos Vilmos žalios spalvos, jai aplinkui vis rusvėjant ir nykstant, toks užmestukas ypatingai traukia akį. Spėju, visai nebuvo tokio tikslo susikurti visžalį drabužį šaltam sezonui, bet akys džiaugiasi nepriklausomai nuo autorės sumanymo;).

IMG 86jjj68

Žalia spalva, realybėje daug skaistesnė ir gaivesnė, šiame mezginyje labai gyva ypatingų Vilmos mėgstamų melanžų dėka.

IMG 86kk66

Kartu sujungtos ne tik atskiros spalvos (ir pereinamos, ir vienspalvės), bet ir skirtingų sudėčių siūlai – linas, alpaka, merino vilna ir šilkas. Viskas kartu suteikia mezginiui ir gražumą, ir turtingumą, ir šilumą, ir ypatingai dailų kritimą.

IMG 8665 2

Kraštelis megztas tokiu pusiau perliniu stulpeliu, jis gerai atrodo abiejose pusėse, nes šildytuvas taip ir sumanytas – nešioti visomis keturiomis kryptimis. Pusė kraštelio yra dvigubai platesnė, ir tas praplatintas galas gali būti tiek kraštu apačioje, tiek apykakle viršuje.

IMG 867nn8

Abu variantai panorėjus dar keičia kailį, tai yra, pasirodo tai gerąja, tai išvirkščių akių puse, kurios išvirkščiąja jau niekaip nepavadinsi, nes ji gražumu nė kiek nenusileidžia konkurentei.

IMG 8683 2

Rankogaliai kartu su nugaros juosta subtiliai paspalvoti, o kraštelis apnertas – po tokiu geru darbu nuodėmė būtų nepadėti savo parašo!

IMG 8696 2

Vilmos Bukaitės megztas sielos šildytuvas. Pagrindas megztas auksinės spalvos 4 gijų liną sudėjus su Drops Alpaca 7238, kaklo krašteliui naudota Drops Alpaca 7233, nugaros intarpas megztas iš Drops Lace 7238 kartu su Edition 3.0 2297, pastarasis kartu su linu panaudotas rankogaliams.{jcomments on}

Parašykite komentarą

Item added to cart.
0 items - 0,00