Galvojate apie Kalėdas?

Ar jau galvojate apie Kalėdas?;)
Gal kas ir leidžia sau mėgautis rudeniu negalvodamas apie rytojų, bet mezgantys žmonės turi visuomet būti vienu žingsniu priekyje – to išmoko mus šis lėtas amatas. Ir planuojantys megztas dovanas, jau neabejotinai bus bent susidėlioję darbus, o greičiausiai jau pradėję ar net ką ir pabaigę. Todėl ir skubu skelbti žinią, apie gruodžio pirmą ketvirtadienį (6 dieną) įvyksiančią tradicinę MZ eglutę, kurios metu keisimės savo megztomis (kaip kitaip?:)) dovanomis.
Norintys joje dalyvauti renkasi spalio 25 dieną ketvirtadieninio klubo susitikimo metu (sakysim 17.30 val.), kad apsikeistų savo anketomis ir turėtų gerą laiko gabalą (pusantro mėnesio!) paruošti dovanėlę išsitrauktam mezgimo draugui.
Pabaigoje trumpai priminsiu žaidimo taisykles, o dabar svarbiausia informacija! Šių metų kalėdinių mainų tema – KALĖDINĖS DEKORACIJOS.
Tema turbūt yra pakankamai siaura ir pakankamai aiški, pavyzdžių internete ir kituose šaltiniuose (savo galvoje, pirmiausia;)) – neišsemiami aruodai. Kelios kelrodės nuotraukos… Nemirtingieji Arne ir Carlos kalėdiniai bumbulai:

IMG 81ll01

Nertos Virginijos snaigės – amžina klasika:

5523121224 5f570dd0a2 z

Kristinos girlianda su čiulpinukais – čia jau iš MZ istorijos…;)

357A3390

Dar papuoštos MZ eglutės vaizdų rasite čia, o gal net norėsite numegzti pačią eglutę?

IMG 6064

Visa armija eglutės papuošalų. Besmegenis – vienas iš…

IMG 0011

Čia tik pati kelio pradžia… Smagaus ieškojimo ir mezgimo!
Primenu žaidimo taisykles.
Norintys dalyvauti renkasi spalio 25 dieną (ketvirtadienis) 17.30 MZ su užpildyta anketa. Anketa turi būti A4 formato, perlenkta 2 kartus (kad visų lapai būtų vienodi).
Anketoje turi būti nurodyti dalyvio vardas, pavardė, telefonas ir el.paštas, kad būtų galima susisiekti, jei reikėtų. Kai keisdavomės kokiais nešiojamais daiktais, tai būdavo nurodomos mėgiamos spalvos, dydis, siūlo tolerancija. Žaisliukai yra laisvesnis projektas, todėl parašykite apie save, ką norėtumėte, kad ištraukęs jus asmuo žinotų – stilių, pomėgius, spalvas…
Dabar pati svarbiausia dalis. Visi dalyvaujantys pasižymi kalendoriuje ryškiai raudonu ratu gruodžio 6 dieną (taip pat ketvirtadienis). Šią dieną (17.30 val.) įvyks bene ankstyviausia kalėdinė eglutė Vilniaus mieste ir visi dalyviai turi būti su savo paruoštomis dovanėlėmis (koks pyragas taip pat gyvenimo nepagadins;)). Žinoma, čia žaidimas, bet jei jau žaidžiame, žaiskime atsakingai, nes gera visų nuotaika yra pats svarbiausias šio renginio tikslas! Šventinio nusiteikimo ir iki pasimatymo!{jcomments on}
Dar vienas prašymas dalyviams – nufotografuokite geroje šviesoje savo dovanas, patys žinote, kaip smagu po to iš arti viską „apžiūrėti”:).

Parašykite komentarą

Item added to cart.
0 items - 0,00