Vasarinė suknelė

IMG 72vv66

Nežiūrėkite, kad įrašo data rudeninė, suknelė ir pradėta, ir baigta VASARĄ!

IMG 724klo3

Dalia suderino du gana plonus siūlus – Noro Stained Glass, iš kurios suknelę gal ir nusimegsi, bet namų slenksčio greičiausiai neperžengsi, ir liną, kuris vienas taip pat prašytųsi apatinio sluoksnio, o suporuotas ir gerą tankumą, ir reikiamą kritimą, ir labai gražų spalvinį sprendimą garantuoja.

IMG 72ko36

Suknelė megzta nuo viršaus Dalios mylimos dizainerės Asos Tricosos ziggurato principu, toliau jau pati autorė lipdė savo skiautinių paveikslą.

IMG 72lk28

Viršutinė dalis, kur vyksta rankovių, kaklo modeliavimas, dryžuota, kaip eina siūlas, o sijonas – tai jau šokis su kardais. Linas eina tas pats, tik spalvoti Noro kvadratėliai vis iš kito kamuoliuko pridedami.

IMG 72kj33

Patogumui – įleistos kišenės.

IMG 72lkj51

Papildomam gražumui – Kristinos sagutės. Ir tik matęs sagų komplektą prieš mezginį patikės, kad jos ne specialiai šiai suknelei darytos:).

IMG 724kli7

Rankovės vos dengia alkūnes, kaip ir vasarinei suknelei priderėtų, bet ilgis ir pakankamai neplona medžiaga gerokai praplečia jos nešiojimo laiką. Ypač kai ruduo toks šiltas, kad metų laikuose susigaudai tik pažiūrėjęs į kalendorių;).

IMG 72lkj63

Dalios Liepuonienės megzta suknelė iš 4 gijų lino kartu sudėto su Noro Stained Glass 6.{jcomments on}

Parašykite komentarą

Item added to cart.
0 items - 0,00