Ta-dam!

Tautinio projekto finaliniam etapui pasiruošta:).

IMG 2583

Jei pastebėsite, kad lapelių daugiau nei dalyvių, tai primenu, kad kiekvienas darbas – dar vienas loterijos bilietas. Kiek projektų – tiek lapelių:). Ir nykštuko pirštai jau tiesiasi jų link.

IMG 2585

Pačiupinėja vieną lapelį, kitą, tada ryžtingai traukia pirmąjį,

IMG 2587

o po jo dar du.

IMG 2590

Pirmieji prizininkai, laimėję siūlinius prizus! Agnė Naraveckė, Jolanta Vainutienė ir Aušra Grigelionienė laimi pasirinktus siūlus tokio dydžio projektui, kuris dalyvavo konkurse. Tai yra, Agnė išsirinks sau siūlus keturioms kepurėms, Jolanta – megztiniui (nors iš pavardės neaišku, kas laimėjo prizą, megztinis ar varlytės, bet megztinis buvo toks įspūdingas, tegu jis ir karaliauja!), o Aušra, kuri, spėju, antros gertuvės nemegs, panašaus dydžio pačios pasirinktam daiktui. VALIO! VALIO! VALIO!

IMG 2593

Nykštuko rankos tiesiasi dar vieno lapelio link, kad paaiškėtų dar vieno netikėto prizo-siurprizo laimėtojo vardas.

IMG 2592

Lapeliai ne šiaip sau buvo sukišti į šią Lietuvos Nacionalinio muziejaus išleistą knygą „Lietuvos Nepriklausomybės atkūrimas 1917-1920: idėja virsta valstybe”. Vieną šios knygos egzempliorių jos sudarytoja dr. Vilma Bukaitė, kuri daugeliui MZ dienoraščio skaitytojų žinoma kaip labai kūrybiška mezgėja, paskyrė mūsų konkursui – labai labai ačiū! Ir jis tenka Jūratei Ulevičienei!

IMG 2596

Kaip ir buvo žadėta, apdovanoti bus visi konkurso dalyviai, nes iššūkis buvo OHOHO koks ir tokie patys rezultatai.

IMG 2603

Mano mama specialiai šiam konkusui pasiuvo maišelių mezginiui nešiotis, o prie kiekvieno maišelio dar pridėta po 3 tautinių spalvų žymeklius.

IMG 26hjj04

Gražvydės Norkienės, Aldonos Puteikienės, Tatjanos Liadnik, Laimos Nosevičienės, Aidos Šešelgienės, Šviesės Stabingytės, Žydrės, Jūratės Tamošauskienės, Editos Jankevičienės, Renatos Žilėnienės, Kristinos Mickevičienės, Saulės V., Jolantos Kasteckienės, Zosės Nekrašienės ir Joanos Bartkevičienės „Mezgimo zonoje” laukia prisiminimo dovanėlės:

IMG 26nnh09

Širdingai dėkui visiems dalyviams – jūsų dėka galime kurį laiką nesijaudinti dėl Lietuvos ateities. Šalis, kurioje gyvena tokie darbštūs ir kūrybingi žmonės, nugyvens dar ne vieną šimtą metų:).{jcomments on}

Parašykite komentarą

Item added to cart.
0 items - 0,00