Trispalviai šalikai ir kaklašildžiai

DSCN4133

Šalikai – vienas populiariausių aksesuarų, į kuriuos sudėstomos pačios įvairiausios proginės spalvos, todėl ir Vasario 16 dienos minėjimui ne vieno mezgančio žmogaus pasirinkti. Su juo ir užtikrintai nesušalsi, ir neabejotinai pasipuoši, ir kokia proga pasirodysi.

DSCN4135

Sniegė iš pradžių buvo numačiusi gana kuklų šalikėlį savo sūnėnui, bet tas tik prasikalęs šalikėlis pradėjo rodyti savo charakterį, pasirodė ėdrus ir stiprus ir net negalvojo būti kukliu. Godžiai rijo vieną merino vilnos kamuoliuką po kito, kol virtu rimtu, solidžiu, dideliu ir labai gražiu šaliku:).

IMG 8156

Edita savo tautiniame mezginyje sujungė neseniai įgytus dvispalvio angliško stulpelio įgūdžius ir jaunimo meilę kaklašildžiams.

IMG 20180130 210224

Šviesiam pilkam fone išsidėliojo visos vėliavos spalvos.

IMG 20180130 210710

Du iš trijų šalikų konkursui numegzti šia technika liudija brioche populiarumą, tai pasinaudosiu proga ir priminsiu apie paskutinius šio sezono dvispalvio angliško stulpelio kursus ateinantį šeštadienį. Technika ši atveria pačias įvairiausias spalvų derinimo galimybes, ką puikiai demonstruoja šiandieninio įrašo pavyzdžiai.

IMG 2424

Ponios Jūratės šalike nėra jokių pagalbinių spalvų – tik trys pagrindinės. Vyrauja žalia, atskirai su raudona ir geltona naujai įprastas spalvas atskleisdama.

IMG 2426

Pirmasis šalikas megztas Šviesės Stabingytės, kaklašildis – Editos Jankevičienės, trečiasis šalikas – Jūratės Tamošauskienės. Visų trijų siūlai – Drops Merino Extra fine 11, 30, 31, 05. Nuotraukos autorių.{jcomments on}

Parašykite komentarą

Item added to cart.
0 items - 0,00