Duetas

Ir dar apie estišką vilną ir puikius mezginius iš jos. Naujienų, kaip jau minėjau, šį rudenį buvo daug ir vienos įdomiausių – iki tol nematyti tvidiniai atspalviai. Ne palaipsniui keičiantys spalvas, bet patys sudaryti iš kelių skirtingų spalvų siūliukų, kartu susuktų į labai gražų melanžą.

IMG 1501

Tie tvidiniai siūlai šiame įspūdingame oranžiniame megztinyje vaidina antraplanį, bet labai svarbų vaidmenį (apačioje ir kaklo bei rankogalių apdailoje), gražiu kontrastu dar labiau pabrėždami ypatingo sodrumo foną. Oranžinė vienspalvė vilna nėra Aade Long naujiena, bet jos taip seniai nebuvo fabrike (nuo pat estiškos vilnos pasirodymo MZ), kad drąsiai galime ir ją priskirti prie naujovių:).

IMG 1504

Šių trijų spalvų derinys toks geras, kad nors oranžinė groja pirmu smuiku savo kiekiu ir spindesiu nešiotojos veide, ji taip pat gražiai pabrėžia subtiliausius tvidinius melanžus nė kiek jų neužgoždama, atvirkščiai, paryškindama!

IMG 1513

Pabaiga ir rankogaliai užbaigti I-cord’u, kitos juostelės  pridėtos vąšelio pagalba. Jos lyg ir nebuvo pirminio sumanymo dalis, bet viskas taip gražiai susidėlioję, kad nė neįtarsi svarstymų ir ieškojimų.

IMG 1515kjjuui

Priderintas baktusas – atskira daina. Bepiga, kai toks dainynas paruoštas…

IMG 1520

Oranžinis megztinis ne tik prie tvidinių pakraštėlių priderintas,

IMG 1538

jis priderintas ir prie vyriško megztinio, kuris būdamas santūresnės gamos, žaidžia tik dviem tvidiniais atspalviais, kurie, gavę pagrindinius vaidmenis, visu savo grožiu atsiskleidžia. Abu megztinius vienija ir tos pačios spalvos ripsinis kraštelis,

IMG 1586

ir priderinti baktusai, taip, iš tos pačios Aladino olos, tik ne džinas ten darbavosi…;)

IMG 1570

Reglano rankovės ir kuklūs ripso dryželiai – viskas savo vietose, nieko nepridėsi ir nenuimsi pakankamai santūriam, bet labai išskirtiniam vyriškam garderobui.

IMG 1587

Pirštinės nuotraukose ne todėl, kad labai šalta lauke fotografuotis (iš tiesų, tai buvo pakankamai šalta), jos yra kitos kolekcijos pradžia… Nekantriai laukiam:).

IMG 1577

Židronės F. megzti megztiniai (taip pat ir skarelės su pirštinėmis) iš estiškos Aade Long 8/2 vilnos – vienspalvės oranžinės ir dviejų tvidinių atspalvių. {jcomments on}

Parašykite komentarą

Item added to cart.
0 items - 0,00