Kojinių assorti

Artėja Kalėdos ir šalčiai, vien tik šios dvi progos yra puiki priežastis imtis kojinių mezgimo:).
Truputuką atsitiktinis rinkinys iš naujesnių kojininių kolekcijų, mat kamuoliukuose margi siūlai dažnai slepia savo būsimų kojinių vaizdą ir sunku būna išsirinkti gražiausią. Šiandieninis įrašas tepadeda:).

IMG 1747

Linksma ir spalvinga norvegų dizainerių Arne&Carlos sukurta Regia Pairfect serija. Pirmosios nuotraukos abi kojinės turi po priklausantį identišką antrininką, bet kartu sudėtos demonstruoja ir tokią nešiojimo galimybę;). Kas burba dėl veltui išeikvojamo geltono žymeklinio siūlo, o kas jį meistriškai išnaudoja pėdos pailginimui:). Vitaminų dienos dozė visą žiemą garantuota!

pair4-1 medium

Tos pačios serijos ramesnių spalvų pora.

pair4-2 medium2

Ir dar viena iš tokio pat kamuoliuko. Kitoks kulnas – toks pat geras! – ir vaizdelis jau keičiasi. Atkreipkite dėmesį į išvirkščių akių nosis!

IMG 3306

Dar viena Regia Pairfect serija, santūraus spalvyno ir dryžiukų su margais plėmeliais deriniais.

pairfect2-1 medium2

Vėl viena spalva – du variantai. Klasikinis Audronės viršuje

IMG 20170416 160613 medium2

ir Dalios apačioje su naujovišku kulnu ir galimybe nešioti tiek viena, tiek kita puse į viršų.

IMG 20170416 160743 medium2

Jolantos pora iš naujos Opal gimtadieninės kolekcijos.

IMG 0497

Ir santūri, ir spalvinga tuo pat metu.

IMG 0498

Šio rudens naujiena ir didelis pasisekimas mezgėjų tarpe – ši Crazy Zauberball spalva.

IMG 0093 medium2

Rudeniniams lapams šiurenti…:)

IMG 0107 medium2

Pati naujausia Opal kolekcija „Avių kelias”. Gražvydės pasirinkta linksmiausia spalva

IMG 8507

su dailiu lapiniu kiauraraščiu

IMG 8504

primena žydinčią vasaros pievą.

IMG 8509

Ir visai nenauja, bet labai ypatinga kolekcija – Opal Hundertwasser. Visos šio gamintojo kolekcijos negyvena ilgiau metų, mezgėjams nuolat siūlomos naujovės. Ši vienintelė yra išimtis. Nuolatinė kaip pamatas. Yra visada. Mūsų lentynose taip pat – nuo pat parduotuvės atsidarymo dienos. Kojinės sukurtos pagal austrų dailininko Hundertwasser paveikslus – jos ypatingos ir savo spalvomis, ir savo kultūrine potekste.

IMG 6352

Nemažai iš tos kolekcijos išmegztų daiktų jau pasirodė MZ dienoraščio puslapiuose, šiandien dar viena nerodyta kojinių pora.

IMG 6368

Mezgiau kelionėje į Vieną ir labai norėjau nufotografuoti šią porą dailininko sukurtų namų kvartale. Net ir pliskinant spalvas užmušančiai saulei…;) Tikresnis vaizdas – Šionbruno parke:

IMG 6360

Santūraus grafiško dizaino mėgėjams – Regia Metropole serija.

koj2 medium

Rinktis tikrai yra iš ko – čiumpam virbalus?;)

Pirmosios dvi kojinės (poros) megztos Erikos MartinavičiūtėsRegia Pairfect Arne&Carlos 9090 ir 9093. Apačioje dvi poros megztos Audronės Steponaitienės ir Jolantos Kasteckienės iš tos pačios serijos Regia Pairfect Arne&Carlos 9095. Melsvai rusvos dvi poros megztos Audronės Steponaitienės ir Dalios LiepuonienėsRegia Pairfect 7124, antrosios poros modelis – „Vanilla is the New Black„. Jubiliejinę Opal kolekciją išbandė Jolanta Žilinskienė, siūlai – Opal 20 Jahre 9286 (Šaudantys kamščiai). Linksmos nuotraukos tarp rudeninių lapų – Dalios Liepuonienės megztos kojinės dukrai iš Crazy Zauberball 2332 (Smėlio laikrodis). Kojinės iš žydinčios pievos – Gražvydės Norkienės, megztos iš Opal Schafpate IX 9414 (Tolių ilgesys). Kita pora megzta iš Opal Hundertwasser 3201. Paskutinioji pora megzta Gitanos Gricienės Regia Metropole 4497.{jcomments on}

Parašykite komentarą

Item added to cart.
0 items - 0,00