Wilshaw

Urtės megztinis-paltukas tęsia šios savaitės ilgų šiltų ir labai madingų mezginių temą.

IMG 0074 medium2

Į krūvą susidėjo ir nauji siūlai, ir naujas Rowan numeris su viliojančiu paltuko modeliu, ir Dalios su dukra abipusis noras džiuginti ir džiaugtis mezginiais.

IMG 0081 medium2

Originalas megztas iš labai storos vilnos, originalaus siūlo nebuvo, bet apie panašų pakaitalą net nebuvo svarstyta, pamintyjus, kiek jis svers.

IMG 0062 medium2

Nauji, puikiai krentantys ir tokie vilnoniai vilnoniai mėlynasnukių avių siūlai prašyte prašėsi sumezgami į tokį ilgą, šiltą, jaukų daiktą ateinančiam sezonui.

IMG 0089 mediumhh2

Dalia meistriškai persiskaičiavo raštą, truputį abi pasijaudinom, ar raštas tikrai bus toks pat raiškus plonesniame siūle, bet tikrai buvo (žr. nuotrauką).

IMG 0064 medium2

Paltukas visas buvo Urtei siurprizas, bet didžiausia staigmena buvo spalva. Iš trijų natūralių atspalvių jaunai merginai kažkaip nelipo nei šviesi, nei tamsi ruda, o balta – jos mėgstama… O ši balta dar tokia, na labai balta. Ne snieginiu atspalviu, ne, pieno, bet lyg švytinti iš vidaus. Broliui atvežus mamos rudenines naujienas, Urtė nė neslėpė nuostabos. Ir vis kartojo mamai: „Bet jis… baltas!” Čia, reikia suprasti, iš džiaugsmo.

IMG 0068 medium2-001

Dalios Liepuonienės megztas paltukas dukrai iš Fleece 001 (mėlynasnukių avių vilna), modelis – „Wilshaw„.{jcomments on}

Parašykite komentarą

Item added to cart.
0 items - 0,00