Gimtadienio megztinis

IMG 7529

Myliu tradicijas, jos suteikia reikiamo svorio ir stabilumo mūsų skrydžiams. Todėl „Mezgimo zonos” gimtadieniui – naujas modelis. Tokia kasmetinė gimtadieninė tradicija…:)

IMG 7616

Šį kartą megztinis. Absoliutus iššūkis man, iki šol galvojusiai, kad tokį daiktą numegzti tai visai nesunku, bet aprašyti – kaip į Mėnulį nuskristi. Taip panašiai galvojau ir apie megztinio mezgimo kursus, kol nelaukiant išsvajotos vasaros stovyklos ėmė ir susidėliojo planas. Pagal numegztų megztinių skaičių (tuoj pasirodys antra banga) – vienas sėkmingiausių:). O nuskridus kartą į Mėnulį, antra kelionė jau lengvesnė…;)

IMG 7624

Yra vienas BET. Megztinis – vieno dydžio (plotis – 108 cm, kiti išmatavimai reguliuojami eigoje savo nuožiūra). Dvi tam priežastys. Pirma – tokio darbo patirties stoka. Antra – ne pas vieną žymų dizainerį esu radus panašią situaciją, norit gauti kitą dydį, siūloma imti plonesnius ar storesnius siūlus ir atitinkamai keisti virbalus. Nesu didelė tokios pozicijos fanė, bet… (žr. pirmą priežastį). Jei jau Jupiteris gali, tai gal ir jautis nors pirmą kartą galėtų;). Kadangi esu tokio vidutinio dydžio, tikiuosi, daugeliui tiks maniškis. Aprašyme rasite ir patarimų, kaip jį sau prisitaikyti.

IMG 7655

Man jis gana laisvas, o mano lieknesniam vaikui – dar laisvesnis. Ir dar geriau atrodo:)

IMG 7557

Megztinis – toks, kokio aš norėčiau rudeniui. Paprastas tiek savo siluetu, tiek raštu (už ripsą paprastesnio rašto nerasit, neveltui juo mezgami patys pirmieji darbeliai). Rudeniškų (bet neniūrių) spalvų ir melanžinis. Pastarasis spalvų maišymo būdas yra mano didelė meilė, todėl mano rudeninis megztinis margas, bet melanžą lengvai pakeisite vienspalve 3 gijų estiška vilna ar kitu tokio pat storio siūlu.

IMG 7563

Mezgamas megztinis nuo kaklo, tolygiai platinant. Toks modeliavimo būdas yra jokia amerika, ne kartą ir ne du jau sutiktas daugelyje modelių, aš tik surašiau savo skaičius. Ir stipriai pažeminau priekyje iškirptę, nes mane stipriai nervina priekis, lipantis ant kaklo. Ta platinimo dalis gana plati ir ilga, pažastis truputį pažeminta. Ilgį galite megzti kokį tik norite. Man rodos, gražu būtų platokas neilgas variantas su 3/4 rankovėm. Ar dar koks kitas – megztinis toks bazinis, kad mielai priims bet kokias formas.

IMG 7633

Apačia paspalvinta dėl tam tikrų priežasčių, galite rinktis savam megztiniui kokias tik norit spalvas ir jų derinius. Vienpalvis? Pereinamų spalvų? Dryžiukais? Plačiom juostom?

IMG 7603

Pabaiga tiek kūno, tiek rankovių – I-cord’o juostelė.

IMG 7631

O čia galite „prisimatuoti” megztuką. Prisipieškite mintyse (arba ekrane) savo galvą, rankas ir kojas. Tinka?:){jcomments on}

Parašykite komentarą

Item added to cart.
0 items - 0,00