Netradicinis sprendimas

 

IMG 7394

Naujasis Ingos megztinis iš gražuolio japoniško tvido – visa istorija.

IMG 7397

Nusipirkusi naują Rowan leidinį, Inga greitai rado savo svajonių megztuką. Bėda tik, kad storosios Hemp Tweed rūšies parduotuvėje nebuvo, o plonesnis neturėjo tos gražios prislopintos rožinės spalvos. Teko ieškoti kompromiso. Noro Compass buvo labai gražus kompromisas – mielas liestis ir labai turtingo rausvo atspalvio. Tokio turtingo, kad pamezgusi sprindį Inga atėjo į MZ pasitarti, megzti toliau ar ne. Visi tie spalvoti tvido plėmukai gožia raštą – prasimuš jis toliau mezgant ar tik daugiau ardymo bus?

IMG 7398

Atėjo ji geru laiku – ketvirtadienio vakarą. Kompanija tuoj pasidalino į dvi stovyklas – „Megzti” ir „Ardyti”. Stovyklos buvo apylygės, tai tiek ir naudos buvo iš to pasitarimo, teko spręsti pačiai, kurią pusę palaikyti.

IMG 7408

Sprendimą matot. Rezultatą taip pat. Dideliame plote raštas ne tik nepasimetė, bet labai subtiliai atsiskleidė harmoningai susiderindamas su spalvotu siūlu. Tokia gausa lyg iš senosios architektūros, kur laikas ir meninis sumanymas tik praturtina vienas kitą…

IMG 7411

Porą nuotraukų iš arti, kad įsitikintumėte patys, koks geras, nors ir rizikingas sprendimas buvo priimtas. Ir tradicinė nuotrauka prie Sinagogos tvoros, prie jos ne vienas Ingos mezginys įamžintas;). Pagal planą, megztukas turėjo būti ir su nauja tamsiai mėlyna linine suknele, bet orai nebendradarbiavo. Puikiai ir prie džinsų!

IMG 7412

Ingos Dirvonskytės megztas megztinis iš Noro Compass 315, modelis – „Darby„.{jcomments on}

Parašykite komentarą

Item added to cart.
0 items - 0,00