Kryptis nesikeičia

DSC 1565

Jei pirmieji įrašai apie įstrižus „baktusus” vadinosi „Kryptis keičiasi„, tai dabartiniai jau atvirkščiai – kryptis nesikeičia ir stabiliai laikosi įstriža:).

DSC 1569

Mažos (ar ne visai) skarelės yra puikus ir praktiškas būdas išbandyti naujų spalvų kamuoliukus, apturint begalę bestresio mezgimo džiaugsmo, o pabaigus turėsim nuostabų kaklo šildytuvą artėjančiam rudeniui ar unikalią dovaną.

IMG 1630

Kaip ir baktusas paprastasis, šios įstrižinės jo giminaitės turi įvairių atmainų ir atšakų, nuo paprasto ripso iki… Jolanta ne vieną baktusą numezgusi stambesnėm gerų-išvirkščių akių juostelėm, tęsia eksperimentus kita – įstriža – kryptimi.

IMG 1631

Šios skarelės paprastai gula tiesiai ant jautraus kaklo, todėl švelniausias merinas – pats populiariausias pasirinkimas.

IMG 5737

Jo spalvų netrūksta, o ir naujom lentynos pildosi…:)

IMG 5742

Dydis šiame modelyje dar laisviau prisitaikomas prie norų ar siūlų skaičiaus – asimetriškas siluetas leidžia pabaigti bet kurioje eilėje.

IMG 5740

Spalvos dėliojasi ne išilgais, o įstrižais perėjimais.

IMG 6376-001

Pačiais gražiausiais…

IMG 6377-001

Pirmose nuotraukose – Rimos Daugėlienės megzta ir fotografuota skarelė iš Zauberball 2308 (Rūkymo zona). Juodai balta skara – megzta ir fotografuota Jolantos Žilinskienės, siūlai – XL Kleckse 2251 (Truputis lietaus). Pilkai raudonų tona skarelė megzta Gražvydės NorkienėsEdition 6.0 2299 (Šiltas paveikslas). Švytinti apatinėse nuotraukose skara – Editos Jankevičienės, siūlai – Zauberball100 2309 (Žydroji lagūna). Įstrižos skarelės mezgimo principą galite rasti čia arba čia.{jcomments on}

Parašykite komentarą

Item added to cart.
0 items - 0,00