Orai, skarelės ir megztiniai švelnyn

IMG 3374

Orų permainos visuomet atsispindi mūsų garderobe ir po truputuką šiltos vilnos megztinius ima keisti švelnesni, lengvesni, labiau iš augaliukų nei nuo gyvuliukų. Gudrūs ir rūpestingi vasarą numatė jau gerokai anksčiau ir pasirūpino, kad tik atšilus galėtų rengtis naują megztuką, o ne pradėti naują mezginį;).

IMG 3375

Aušra tik jai būdinga taikliąja akimi nužiūrėjo visus linus ir parinko mėlynam Drops Lace siūlui idealiai tinkančią spalvą. Du skirtingi siūlai kartu sudėti nemarguoja melanžu, tik gražiai papildo vienas kitą skirtingom tekstūrom. O tokiai turtingai iš savęs medžiagai nebereikia sudėtingų raštų – dekoratyvių pynių per priekį, rankoves, reglano linijose daugiau nei gana. Razinos pyrage (ir dar rome pamirkytos;)) – tos pačios pynės vidinėse kišenių dalyse, kurių tik užuomina atsiraičius išorinei daliai.

IMG 3384

Megztinis – idealaus kritimo ir prisitaikymo prie  mūsų dabartinių orų. Prie jo – toks pat sezoninis baktusiukas iš pačio ploniausio Noro siūlo su medvilne ar viskoze. Aušra tikrą jų madą įvedė – ir pati nešioja, ir draugės atsidžiaugti negali.

IMG 3370

Prie naujo mėlyno megztinio ryšima skarelė jau tikriausiai MZ dienoraščio skaitytojams matyta.

IMG 8492

Pasibaigus jai naudotam siūlui Stained Glass, Aušra perdavė estafetę kitam plonuoliui – Cashmere Flavor.

IMG 3055

Truputį kitoks dekoratyvus kraštelis, kitas koloritas – ir dar viena jaukumo ir mielumo porcija nešiojimui paruošta!

IMG 3058

Aušros Grigelionienės mezginiai. Megztinis megztas iš Drops Lace 6790 su kartu sudėtu 4 gijų lietuvišku linu. Baktusai megzti iš Noro Stained Glass 4 ir Cashmere Flavor 158.{jcomments on}

Parašykite komentarą

Item added to cart.
0 items - 0,00