Likučiai?

 

Visi mezgantys anksčiau ar vėliau susiduria su tokiu sunkiai suvaldomu reiškiniu kaip likučiai. Kas mezga daugiau ir ilgiau, susiduria, neabejotinai, greičiau ir dažniau. Likučiai – kaip piktžolės darže, niekas jais specialiai nesirūpina ir jų nerenka, bet tik nesužiūrėk, ir jie, rodos, gyvena savo nepriklausomą gyvenimą jungdamiesi ir daugindamiesi kosminiu greičiu.

end1 medium2

Atsargas parūšiavus spalviškai ir pagal storį, tie keisti jau sunkiai beatpažįstami objektai gali sugulti į pačius netikėčiausius mezginius. Štai tokia nerta iš gabaliukų antklodė yra vienas pačių gražiausių daiktų, apjungiančių lyg spalvotus vitražo ar mozaikos gabaliukus pačius turtingiausius, skirtingiausio kiekio ir kilmės mūsų podėlius.

end7 medium2

Daiktas šis – ne tik be galo gražus, bet ir vienas naudingiausių namuose.

end2 medium2

 Jis visuomet laukia permestas per sofos atkaltę, puošdamas namus, bet kurio sušalusio šeimos nario – tiek dvikojo, tiek keturkojo.

end5 medium2

Jurgos surinkti siūlai ne tik pajūrio spalvų, bet ir visi švelniai puriai susukti, kas suteikia atklodei papildomo jaukumo, tokios vien vaizdas šildo…:)

gabaliukas medium2

Tradicinei antklodei iš gabaliukų Jurga pasirinko ne visai tradicinį močiutės kvadratėlį, o vieną gražiausių jo variacijų, kai viduriuko apskritimas paskutinėje eilėje įgauna kvadrato formą.

nr2 1 medium2

Turit per mažai tinkamų likučių? Užsukit į siūlų parduotuvę, ten rasit pačių geriausių jų sėklų. Tereiks į namus atsinešti porą kamuoliukų ir jaukiai juos įtaisyti…

nr2 2 medium2

Toks nėrimas iš mažų dalelių – geras kelioninis projektas ar daug galvojimo nereikalaujantis poilsis namuose.

5930931784 70c1cc6183 z

Jis gali tęstis tiek, kiek turėsim ūpo ar atsargų. Neri detales viena po kitos ir žiūri,

blanket1 medium2

į ką jos susidėlios.

5930931468 52a8cfc458 z

Į didžiulį šiltą daiktą, o gal į dailią pagalvėlę?

blanket2 medium2

Jurgos P.R. nertos ir fotografuotos atklodė ir pagalvėlė. Atklodės modelis – „Flowers in the Snow„, siūlai – Drops Delight 04, 07, 09, Ogrės vilna, Regia Hand-Dyed Effect 6552, Highland Alpaca fino 7316. Pagalvėlė neta iš Drops Baby Merino 1, 5, 10, 12, 17, šešiakampis motyvas – „Hexagon How-To„.{jcomments on}

Parašykite komentarą

Item added to cart.
0 items - 0,00