Verbų sekmadienis

Šiandieninis įrašas – džiaugsmingo ir žolynų raštų bei spalvų paslapčių kupino Verbų sekmadienio pratęsimas.

IMG 2794

Skleidimosi, sprogimo, žydėjimo ir gausos sklidinas pavasaris pas mus turėtų ateiti būtent taip pasipuošęs…

IMG 2785

„Artėjant Verbų sekmadieniui, išsitraukiau senokai numegztą, bet kažkodėl vis dar be kilpų norvegišką megztinį ir primezgiau tas kilpas. Jis man pasirodė toks Velykinis savo nuotaika ir spalvomis, o kai į rankas gavau narcizų ir kačiukų puokštę, pasijutau kaip lietuvaitė su verbomis iš Kanuto Rusecko paveikslo ir kažkodėl prisiminiau kitą to paties dailininko paveikslą „Pjovėja“, kuris gana ilgai puošė „Pergalės“ kombinato saldainių dėžę. Jos turinys buvo mano mėgstamiausias. Na štai, pagalvojau, artėja „šokolado“ metas – pavasaris.”

IMG 2787kk

Įspūdingas jau pats vienas, šis švarkelis mielai priima į draugus tiek margus gėlėtus aksesuarus, tiek spalvotas gyvų gėlių puokštes – viskas susijungia džiaugsmingoje ir ryškioje raštų bei spalvų fiestoje.

IMG 2792

Megztas įmantriais raštais, švarkelis dar papuoštas siuvinėjimu – tarpais akis į akį, tarpais – virvute. Apačią karūnuoja dantytas spalvotas kraštelis.

IMG 2776

Pavasario pasitikimui ir prisišaukimui…

IMG 2769

Aldonos Puteikienės megztas švarkas, siūlai – Merino Wool DK 23, 74, 71, 27, 72, TEC – 22, 23; modelis – „Fitted Jacket with Embroidery„.{jcomments on}

Parašykite komentarą

Item added to cart.
0 items - 0,00