Žieminės uogos

Jau senokai svajojau apie raudoną žieminę suknelę ir estiška vilna man atrodė pats geriausias pasirinkimas. Ji puikiai nešiojasi, yra lengva ir šilta. Neapsisprendžiau dėl atspalvio tik… kol neatkeliavo nauja siunta iš Estijos su dar nematytom raudonom spalvom.

IMG 204hh2

Neryškūs perėjimai, tarpais nuruduojantys, tarpais aviečių rausvumo, priminė man pašalusias žiemines uogas. Taip ir įsivaizdavau save su ja švenčiančią Kalėdas, jaukiai ir puošniai mintyse sau atrodžiau… 

IMG 1989

Dėl modelio ilgai nesvarsčiau, nulėmė išbandyta, pamėgta, pastaruoju metu vėl tiek gražių variantų pademonstravusi Still Light Tunic.

IMG 2006

Entiuziastingai ėmiausi darbo, gera buvo man rudenį tokias skanias spalvas rankose laikyti, tik eilinį kartą pasiklydau kalendoriuje ir Kalėdos atėjo ir praėjo man taip ir nepasipuošus nauja raudona suknele. Nusprendžiau, kad bus gimtadieniui, bet ir tas „netikėtai” greitai atsitiko.

IMG 2015

Paskui pasirodė, kad apsiskaičiavau aš ne tik su laiku, truputį su dydžiu, bet ir su siūlais:(. Aušros paaukota sruoga man buvo kaip donoro kraujas – kur aš tokią nestandartinę spalvą būčiau gavus ir ką pridūrus? 

IMG 2022

Dydį pataisė kiek drastiškesnis skalbimas, bet nuo to lengvo pavėlimo man suknelės medžiaga tik pagražėjo.

IMG 2028

Ir netikėtai pritraukė gintarą – tiek nugaroje, tiek priekyje:).

IMG 2036-001

Suknelė megzta iš estiškos Aade Long 8/2 artistic vilnos, modelis – „Still Light Tunic„.{jcomments on}

Parašykite komentarą

Item added to cart.
0 items - 0,00