Drabužių kūryba

Šilti mezginiai dar aktualūs, bet šiandieninėse nuotraukos jie ne tik labai šilti, bet labai ryškūs, individualūs, tikri meno kūriniai. 

 IMG 0098

Toks šiltinimosi būdas labai toli nuo šiuolaikinės masinės gamybos, beveidžių modelių ir tamsios minios.

IMG 0101

Tikras menininkas visur yra menininkas ir siūlai jam – tik priemonė savo unikaliam spalvų, formų ir tekstūrų matymui išreikšti. Net naudojant kito piešinį, kaip violetinės tunikos Kaffe Fassett gėlės, savas jų komponavimas, spalvinimas, stambaus pūkuoto siūlo pasirinkimas sukuria visai naują unikalų drabužį. 

IMG 0516

O ši spalvota suknelė – tikras stebuklų kokteilis. Iš taip gerai pažįstamų ingredientų – Big Delight, Farerų salų pereinamų spalvų vilnos, islandiškos Lett lopi – toks originalus, ryškus ir žaismingas drabužis.

IMG 051fddf3

Prie spalvinių juostų ir įmegztų kvadratėlių  prisijungia ir odinės aplikacijos, 

IMG 051v7

kitų spalvų intarpai,

IMG 0525

slaptos kišenytės…:)

IMG 0529

Šiltas ir ryškus pats savaime drabužis puikiai dera su panašaus stiliaus šaliku, šis – ir prie violetinės gėlėtos tunikos,

IMG 0536

kartu grąžina mus į laikus, kai drabužis kaip ir žmogus yra svarbus, individualus ir vertingas.

IMG 0534

Eglės Dean megztos suknelės ir šalikas. Violetinė tunika megzta Kaffe Fassett Big Flower motyvais, siūlai – Lett Lopi 9432, 1413, 1406, 1409. Iš tų pačių siūlų su priedais megztas ir šalikas. Margos suknelės su kvadratėliais visų spalvų neatseku, dominuoja įvairiaspalviai Big Delight ir Sirri 5/2 C102, bet turbūt ir nesvarbu, nes vietoj tikslaus recepto – įkvėpimas.{jcomments on}

Parašykite komentarą

Item added to cart.
0 items - 0,00