Geltonas

Kai viename taške susikerta daug visokių dalykų – gražūs papuošalai, tuščia spinta kas rytą ir vasarinių mezginių virusas -, jame ima virti veikla. Spinta staiga prasprogsta kaip pumpurai pavasarį pačiais gražiausiais ir įvairiaspalviais megztiniais, su kuriais ir apsirengti turi kuo ryte, ir prie ko naujus karolius ar auskarus priderinti.

IMG 4865

Kristinos papuošalai ypatingai gerai su mezginiais draugauja, tai šis auskarų komplektas – ne vienintelis. Galim tikėtis ir daugiau megztinių, ne tik vasarinių. Vieno užuominą neseniai pamačiau. Atnešė man Dalia parodyti numegztą stačiakampiuką kokį 5*20 cm ir į jį įsegtus auskarus, kad pamatyčiau, kaip jie tinka prie to megztinuko. Megztinuko??? MZ šitą istoriją išgirdusi kita Kristina pakomentavo, kad gražios moterys skirtos vyrams be fantazijos. Suprask, žmogus apeliavo į mano fantaziją – negi sunku mažame lopiniuke megztinį įžiūrėti? Pasijutau pirmą kartą gyvenime tokia nuskriausta, nes iki šiol (reikalas buvo žiemą) niekaip to gabaliuko iki megztinio nepriauginu. O apie fantaziją čia prakalbau todėl, kad apeliuoju į jūsiškę. Vakar, lakstydama nuo vieno lietaus iki kito, skubėjau fotografuoti ir nuotraukoms trūksta ryškumo bei tinkamos šviesos. Todėl aš pasakosiu, kaip tikrovėje šis naujas megztukas atrodo, o jūs ryškinsitės patys. Megztinis juk galų gale yra visas, nieko auginti neteks…

IMG 4860

To nesamo ryškumo labiausiai gaila, nes megztukas yra tokio spalvų ir formos gražumo, kad vakar su Daiva vieningai nusprendėm, jog jis pats pačiausias.

IMG 4869

Tos dvi skirtingos geltonos spalvos taip sulipo, kad tamsesnė Revive apačia atrodo tik vos papilkintas ir paspalvintas viršus, lyg koks sluoksnis ant viršaus uždėtas. Priekį su apačia sujungia ir geltonas rankovių bei apačios užbaigimas, toks subtilus, kad greičiau nujaučiamas nei pamatomas.

IMG 4875

Ir čia dar nepabaiga! Nei papuošalų, nei mezginių. Labai tikiuosi, kad virusas užkrečiamas:).

IMG 4871

Dalios Liepuonienės megztas megztukas iš Rowan Revive 477 ir Drops Belle 04. Modelis – „Dusk„.

Parašykite komentarą

Item added to cart.
0 items - 0,00