Subtilus paspalvinimas

IMG 0050

Pridėtas plonas spalvotas Noro siūlas (dabar beliko tik Cashmere Flavor) yra puikus būdas suteikti intrigos švelniam ir mielam, bet prėskokam lygiam siūlui, neįkyriai suteikti garderobui atspalvių ir niuansų.

IMG 004kk7

Pridėtas margas siūliukas, koks ryškus bebūtų vienas, dėl savo plonumo dažniausiai yra nustelbiamas dominuojančio storesnio kaimyno ir nepakeičia pagrindinės spalvos, tik blyksteli šen bei ten, suteikdamas žaismės ir gyvumo. Ne kartą išbandytas su stora ryškaus charakterio vilna, moheriu, vasariniu linu, šioje suknelėje jis suderintas su švelnučiu merinu. Ir spalvos priderintos tokios vos vos matomos, tik kur ne kur žybteldamos rausva, melsva ir netikėta gelsvai žalsva.

IMG 0043

Nuotraukas gavau su prierašu „Žiemai pasiruošus”, bet manau, kad megzta suknelė yra pats tas drabužis ir pavasariui. Taip malonu žiūrinėti lietui lyjant naujas plazdančias kolekcijas, šviesias ir gaivias spalvas, o ypač malonu tą daryti apsirengus šiltai ir jaukiai.

IMG 0040

Mezgasi tokie drabužiai greitai (nes labai smalsu, kas bus toliau) ir labai labai myli tokius va išvirkščių akių pasažus, dar gražiau tas spalvas pabanguojančius ir paryškinančius.

IMG 0035

Jolantos Žilinskienės megzta suknelė ir nuotraukos. Prie rusvai-violetiško merino pridėtas Cashmere Flavor 158.{jcomments on}

Parašykite komentarą

Item added to cart.
0 items - 0,00